КК Црвена звезда

1. Da bre.

I hvala ti za onaj wifi ripiter. Jednom da i meni ovaj sajt pomogne nesto.

2. Nema na čemu. Ja sam još jedan uzeo i vezao na komšijin adsl haha sad sam pokriven ko u Nasi

3. I ja mislim da neko ima xd

4. A neko ima sve arene i sportklubove isto ali to znam ko :pPPpppP

5. Ima na yutub deky sygyrno.

6. Jbt ja sam mislio da je ratkovica klinac neki hahaha on 31 god ima jebem ti

7. Haha ma jok igro po njemackoj.

8. Xd pa majke mi bas sam mislio a i prezime mu.jr nekako bas za nekog malog klinca

9. Kolko luka spore noge mitrovic ispada u odbrani.

10. Je l promenio Mitrović malo mehaniku šuta?

11. Jebem ti utakmicu samo slobodna bacanja. A i nasi nekako bezvoljno igraju u pm.

12. јеботе дал су ови победили цска и фенер и то

13. I sto smo koj kurac kupovali tompsona kad ne igra uopste. Najbolje da kuzmic i bjelica imaju osamto hiljada minuta u sezoni.

14. Evi ga, tacno radonja prati vukajliju. :)

15. bombas
    jos se bune na svaku sudijsku odluku, pa majku vam jebem cigansku da oce Vrabac ili tako neki levak kolenom Jovicu u kicmu da uleti jebo jednu tehnicku

Avangarda.

16. To je ta intelektualna elita Srbije.

17. Dobijamo ovo, opusteno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.