Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da, i kakva je igračina Kurbanov, sve jebeno radi na terenu, sve pozicije čuva, poentira, skače, baš je devojka za sve
Hahaha koji procenti suta majko mila. Da nije teo bacio onu ciglu na kraju jos gore bi bilo
Kurbanov-moj brat je (inace sad ga ne volim)
Vratio se Efes, sad će da ih pregaze. Darušamadafaka ima neki pretežak raspored, gostuju CSKA, Realu i Olimpijakosu, u ovom kolu igraju protiv Fenera kod kuće, imaju i Pao tu negde. Pre će oni da otpadnu nego Efes.
Opustite se ljudi. Ovo ide na produžetke kao protiv fenera kad su igrali, i onda ih Kuzmić sahrani 15 poena vezanih
Simon lola sam igra
Pa da
Evo jedne
Brojimo dalje
GDJE SU SAD ČAČANIN DEBELI I BUGARIN DA KENJAJU
Pa jebale vas trojke više mrš bre
Ajmo Armani
Јебем ја судијам мајку мртву у по пичке!
Šta rade sa skokom u napadu jebo te...
мајку им јебем крваву шта ово раде докле мисле да игноришу ово набијање у играче
Из два фаула у нападу ми примимо 5 поена, па пичка му матерна више и суђење и тројке и све.
ма јебала вас ћопавштина у уста не знам како смете да се јавите
игра слепац сад кад је небитна утакмица
Aj bre marko mrs u picku materinu
Ja pogasio sve, zvezdu i efes pratim preko lajvskora aukurac nemam ja srce za ovo.
I sudije sa tobom da se teraju u tri kurca mamu im zvalavu jebem ne smeju dekolou dva faula da sviraju i za jedan sam se iznenadio mrs
Ovaj Armani prodaje utakmicu jebem im majku baš