КК Црвена звезда

1. то је извалио косовац заузето. сигуран сам да је сто посто озбиљан.

2. Ko je izvalio ja sam izvalio

3. Kucam jedan bas dugacak post da vam obrazlozim ovo sacekajte samo malo

4. Obradović mrzi Zvezdu intenzitetom 0.989 duloa, pa je pustio Darusafaku, a drugo i turčin je ako ćemo realno...

5. Hogare, Zvezdu nije teško mrzeti jbg, to je nekako prirodni i ljudski odgovor i reakcija, ne trebaš biti turčin

6. Ne mozes se ovde sakriti.

Pseto te prozvao, odgovori mu.

7. nemoj samo tebi da naguram kulen u šupak

8. Pominjao je da ce te ponizavati klecanjem na sljunak. Ti da klecis, ti da radis to.

9. Mislim da na ovoj temi nije postovao veći Zvezdaš od bombasa...
    Bobmas, nemoj uplašen biti, Zvezda će, uz malo sreće, doći u situaciju da u poslednja dva kola bira sa kim će ukrstiti koplja u narednoj rundi takmičenja.

10. Jeste, ali se ovi svi ispod nas međusobno kolju i jedni će drugima skidati bodove, mi samo sa Darušafakom igramo od tih i realno je da do kraja imamo četiri pobede. Mi od boljih sa Olijem i Realom još. Pritom realno može da nas kenja pa da geknemo i Barsu u gostima, ipak je radonja master za špance, i mož nas usere da dobijemo i Oli kod kuće, mada u to se ne uzdam.

Baskonija igra sa Žalgirisom i Efesom valjda, pored toga i sa Fenerom, Panatom i CSKA, gotovo da ne vidim šasu da budu iznad nas.

Efes igra sa Baskonijom i Žalgirisom, a pored toga i sa Olijem, Fenerom i Realom. Nema sile da uzmu pobedu više od nas.

Daru igra sa nama, a pored toga sa CSKA, Olijem, Panatom, Realom. Tri antiturski nastrojena tima i jebeni Real u gostima.
    Ne verujem da mogu pobedu više od nas.

Ovde je bukvalno Žalgiris u zaletu i sa najlakšim tekmama do kraja, al imaju i dve pobede manje (pod uslovom da ne izgube od Olija večeras, što ćebiti zanimljivo videti kako će se završiti), i negativan međusobni skor. Kontam da čak i sa tri pobede idemo u top 8. A tri pobede su jebeno realne.

11. Reme, još osam rundi ima do kraja, znaš šta može da se desi u tih 8 kola. Pa Armani je imao seriju od 4 pobede beše, CSKA seriju od 3 poraza, mi 7 pobeda zaredom. Još je pitanje i ko će i koliko odmarati igrače, verujem da će bar CSKA, Real i Oli da se odvoje lepo od ostalih na nekoliko rundi do kraja, a posle će ih boleti kurac da se cimaju oko startnih pozicija, kao da je bitno da li si prvi ili četvrti, svejedno imaš prenost domaćeg terena u četvrtfinalu i svejedno se igra na jednu utakmicu na fajnal foru.

Samo da kod nas ne bude povreda, naročito je važno da su Jović i Kuzmić zdravi i verujem da ipak imamo lepe šanse za prolaz.

12. Bas moze da nas usere da dobijemo finansijere rasnijeve stranice delijebukagija.

13. Pa naravno, ali i dalje je bolje igrati protiv poslednjih šest (skoro svi su maltene izgubili šanse za prolaz), nego protiv okrnjenih prvih pet. Baš je u tome fora, što većina ovih igra i sa Fenerom i sa Panatom, i među sobom. Mi igramo fazon protiv 11, 12, 14, 15, 16 i protiv jebenog reala i Olija. Olija koji će verovatno odmarati igrače kod kuće. Suštinski, imamo bolji raspored, i generalno sve zavisi od nas.

Stoji ovo što ti kažeš, ali ipak bolje igrati protiv raspadnte Galate, Unicsa ili Milana koji će verovatno izgubiti svaku ambiciju da igra do tada, nego protiv Reala koji je obezbedio sebi mesto.

Pritom i Barsa solidno puši kurac u poslednje vreme i deluju kao da su maltene digli ruke, Bamberg je isto kurčina. Od poslednjih pet tekmi, i Barsa i Bamberg imaju četiri izgubljene, Unics sve.

Pritom i domaćinstva su nam dobro raspoređena.

14. шансе да победимо дарушафаку у последњем колу које се игра у истанбулу у лиги која је турска = 0

15. Pa i ne moramo njih.
    Da skenjamo mi Bamberg, Unics, Galatu kod kuće, Armani u gostima i bole nas đoko.
    Možemo i Barsu u gostima čisto da Radonja nastavi da jebe Špance.

16. откуд ти да не морамо јеси видовит?

17. Па ако добијемо све ове. лолек. Ако будемо морали, пушимо ђоку, ем нам говна не леже, ем је њихова евролига.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.