КК Црвена звезда

1. "Као прво, потез недеље је асистенција Вилијамса. А као друго: једи говна!"

Hahahaha, postavite taj dio ovdje, da umrem!

2. Evo sad ide repriza

3. Pih, loše je ovo. Bolje da je rekao onako kako je Fender gore napisao. Sad mi baš njah...

4. Ovakav strucnjak nam je potreban.

Nadam se da ne misliš ozbiljno

5. Најлуђе је што Радоњић копира Маљковића. Маљковић је међу првима са Југопластиком, а касније и са Лиможом форсирао агресивну одбрану и игру "на примање коша мање од противника".

Данга Гробар јебе своје к'о туђе! Лололо
    https://www.youtube.com/watch?v=7kGe3nPLe9Q

6. citam ovo nesto na vestima kako prozivaju grobari vilijamsa na tviteru mislim brate da li postoji veci stepen jadnosti od toga ono prozivas protivnicke igrace i to strance preko neta jbt. bas onako dno dna (isto vazi i za ove nase sto to rade pisem uopsteno)

7. Božo Maljković je pukotina žešća.

Ako večeras protiv Reala budemo bez najboljeg defanzivca u Evropi, biće veoma teško, sa njim je sve moguće. Jedan je Branko Lazić.

8. Fanaticni ne lupaj gluposti i zadrzi za sebe tu tvoju neosnovanu euforiju.
    Sve ispod 10 razlike ce biti veliki podvig...
    Cuj Lazic najbolji defanzivac, koji transfer blama...
    Dovoljna referenca Bozi je sto je vodio 2 najjaca kluba u Spaniji.

9. Ti zadrži euforiju, Real će pasti.
    Ko misli da Lazić nije najbolji defanzivac u Evropi, taj ne zna šta je košarka.

10. Sa Lazićem egal, bez Lazića biće teško.

11. srećan rođendan Neši traumi, za njega večeras!

12. Sve ispod 60 razlike za Real je prvorazredno iznenadjenje. Jel su isli Neroji organizovano u Madrid? Ustvari, ne znam jel bojkotujete ovo takmicenje, nikako da pohvatam.

13. Eno ti ih neroji kod mame kazu egal je nema nikakvog iznenadjenja

14. Jebacemo budjave spanske cigane

15. дајте стриминг

16. Kako ce Rejes da se posprda sa bedom znaci bice nevera

17. http://www.jagledam.com/

Kaže ortak da ima ovde, ne mogu da proverim, preko fona sam

Poyy svima

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.