Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Gazimudu nepozdrav
ау како нас сере човече после кад крену да сипају сараниће нас
ћути лептејебо, како си крено да баксузираш тако ови кренули да засеравају на терену
Rodrigez dve otvorene trojke promasio. To me plasi.
Kvota na FMP je tipa kad bi igrali Celzi i Sodertalje, pa se kladis na Sodertalje.
не баксузирам ја него звезда није реалу ни до чланака
Mislim da ni FMP nije bolji i da gubi veceras.
немој тако бач, саће да проради Тејић буразер
што не банује неко овог дегенерика
А ти педеру, пошто очигледно нећеш одустати од смарања док ти неко не опсује мајку јер те то чини срећним јер си ти екстра трол, ти тераш шегу, ти си луд, нервираш пола форума, ево ја ћу - јебем ти мајку
ај сад нас пусти да на миру пљујемо Радоњу и Јаку
Jebo ih Boban Marjanovic, jednu jebennu akciju ne znaju da odigraju normalno a da on ne ucestvuje. Jeste dobar, al posle 5 puta provale majku mu...
Pa nije valjda do toga doslo sa ovim sajtom, zasto da me banuju, da li sam vulgaran ili nesto. Na kraju, ne znam zasto delije pizde kad tovarim FMP.
зато што си проливчина јебена досадна, мени је то већи прекршај него фотошопирање приватне слике и тако то
Pa ako se zbog toga banuje, onda nek banuju.
hahahahahahah kakva duhovita njuska...
S obzirom na tvoju inteligenciju, meni nije jasno kako si ti uopste uspeo da obavis tako kompleksnu radnju kao sto je kreiranje naloga na vukajliji, imbecilu.
мани дауновца брт
јбт, који је курац овом Јаки
Nejked, ja sam genije, spadam u 1 % populacije. Nisam imbecil.
Ovaj mali peder kerol usao da nam jebe majku
Jebem ti govna spanska uspeli su da dovedu stranca koji je veca zena i od njih
Stegli su odbranu jbg.
Jaka je stvarno ocaj u poslednje vreme. U sustini najvise nas jebe sto nema ko da resi sutem na povratan pas. Limitirana smo ekipa skroz. Tejic je objasnio sa asistencijama, skolski je razigrao Bobija. Nije mi jasno sto Radonja toliko nema muda pa ih cak ni u kupu nije pustao. Zamislite ove nase klince dok sede na klupi i gledaju vrsnjake iz Mege(koje su uglavnom terorisali u juniorskoj heba ligi) kako pariraju Zvezdi, a oni zajedno 0 minuta. Tuzno.
Duda jebote forsira Korkmaza u Efesu, igra i evroligu, decko 97.