КК Црвена звезда

1. Да бре, ал разумео сам све. :)
    Знам да је некад КРК био к'о куп УЕФА, а да смо ми узели овај наш кад се Ракоч вратио из Минесоте :Д

2. A saĆemo da osvojimo i malčice više od navedenog ;-))))))))

3. Сад видех да су говна из смРадничког ребнула цену улазница на 1800 кинти пакет, а све су већ распродате и подељене ђаволима, тако да никог другог неће бити у хали.

4. Биће у хали нас цигана :) не бој се :)
    Кад бане компанија у џиповима председнику радничког видићеш како ће пљунути 500 карти ко из пичке :)

5. S moje tačke gledišta to je pošteno. Jebeš domaćinstvo, ako treba da budu u manjini!
    Ako smo bolji treba da ih dobijemo i u takvim okolnostima.

6. Много је 500 карата Цокуло, али даће 200-300. :)
    Јебига Доже, не треба то да гледају само ови наложени клинци и партијски функционери. Ја сам хтео да идем са ћалетом да гледамо то, ал курац, нема карте. Можда бих и набавио преко "студентске" организације са мог факса, али сам био против њих, а и знају да сам против верка и то је то.

7. Само кад ти ја кажем кад Маре паркира џипа и среди карте :)

8. Долазио је пре 2-3 године да постројава ове клинце овде због учесталих напада на нас. Обрукао вође пре клинчадијом, јер су двојица ишли на партизанове утакмице, а двојица стално висила код нас на северу. :)

9. Ма Маре господин жешћи :) реално Ронини нису требали да се гасе :) кул група :)

10. Није требало, ал ови им дигли заставу, а и вођа отишао у Бг на факс и распале се коњине, није имао ко да организује. Сећам се кад смо ишли на Слован да је овај стари вођа овим новима делио шамаре јер једу говна и јер се група гаси. :)

11. Чекај, Ђаволи вам дигли заставу ? :)

12. Неки из Крагујевца кажу да сте се сами угасили :) да нема ту улоге ђавола :Д

13. Ма серу говна. :)
    Ја сам чуо да су дигли и то од наших сам чуо, не од ђавола, али наравно, ронинси то ОШТРО ДЕМАНТУЈУ! :Д

14. А срамота је да толики Крагујевац нема групу :)

15. ЈЕБИ КУП КОРАЋААААААААА

16. jebes ti sve ako ne odemo u Evroligu
    valjda ce da izgubi ta Igokea od Partizana i od jos nekoga ....

17. Срамота је преблага реч. :)
    Што је најгоре од свега, има нас мнооогооо, један Лека је чак пар пута у јесењој полусезони водио навијање са шипке на Маракани.

18. Da ali malo teže da ćemo mi do kraja baš sve pobediti...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.