КК Црвена звезда

1. veća nego u učiteljice kasam išo prvi razred, a ona još imala onu kuštravu frenku osamdesete devedesete

2. ЈАЧИ ЈЕ МАКАБИ ДОСТА ОД НАС АЛ АКО НЕ МОЖЕМО ДА ДОБИЈЕМО ЈЕДАН ЈАК ТИМ У 20 УТАКМИЦА ОНДА ГА ЈЕБИ БАШ

3. Zelim vam puno srece, ali kapiram da ce sve ispod 60 razlike za Makabi biti senzacija.

4. Ma brate ja se za svaku nadam da dobijamo iako sam 98% svestan da gubimo

Jos nas niko nije nabio brdo razlike i ja zadovoljan

5. Nemoš navijati za neki klub i ne nadati se pobedi tj neverovati u nju, jbg, u tome je poenta navijaštva valjda. Pozdrav svima, navijajte da Zvezdana pobedi i da Jaka i Vilica dođu plus

6. Пичко једна ниси играо Ђенку, ниси уважио моје искрене предлоге, пуне анализе и проливеног зноја од претоплог радијатора. Ок, нема везе...

7. Svaki pravi navijac treba da udje u sezonu sa ovim ocekivanjima:
    -Osvajamo kup
    -Osvajamo ABA ligu
    Osvajamo domacu ligu
    -Idemo na f4
    -Dobijamo svaki derbi

Ko ovo ne ocekuje treba da se zapita da li je pao u depresiju.

8. Jaka nece doci plus
    vilica kapiten i bobiska hoce

9. Šomi, burazeru, odigrao sam sve što si rekao, to računam kao siguricu, samo sam dodao Jaku i Kalinu ovako na svoju ruku, zato i kažem da navijate za njih. Za Đenku, Tea i Bjelicu ne brinem. Nemoj se jediti odma...

Ljubi brat!

10. +25 RAZLIKE OZBILJAN SAM

JEL IGRA BRANCILA

11. Ne igra brancilo a ne igra ni danguba najverovatnije

12. Slepi, pričao sam ti danas za onog lika što sam mislio da si ti.
    Aj što sam ja mislio da si to ti, nego što je on mislio da sam ja lik sa nekog drugog foruma. LOL

13. Aj što sam ja mislio da si to ti, nego što je on mislio da sam ja lik sa nekog drugog foruma. LOL

HAHAHAHAHA KOJE FORUMASKE NJUSKE IMATE DA SE PREPOZNAJETE PO ULICAMA

14. хахаха какве сте нубаре обојица

15. ee živote, ja mu tražio link za fm15, nije mi poslao.
    daj ti pravi slepi ako imaš

16. Ја имам оригинал маћореееј

ПИШАЈ ПО СИРОТИЊИ

17. hahahahahahaha toooo daj mi original da peglam u offu hahah
    ZAJEBO SI SE SADA MORAŠ SVIMA DA DAŠ

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.