Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Javite kad izadje taj pec da instaliram i ja
Večeras će biti zanimljivo da se gleda duel Bobi vs Vraneš.
Valjda će Aranitović dobiti koji minut uz Kaplanovića i Čvorovića.
http://www.dodaj.rs/f/3X/Fh/3FY7JLgi/u-decembru.jpg
Već u decembru su rezervisali njega kao pojačanje a kukalo se kako nemaju para. Državno mezimče klasično.
imam jedno pitanje, bez trunke provokacije.
aktuelna je priča oko ove utakmice između kkpartizana i njegovih legendi.
e sada, da vi igrate nešto slično koga bi pozvali u sastav ''legendi''?
meni je npr. prvi na pamet pao rakočević, pa onda gurović, neša trauma i tu sam zakočio. pomislih na vuka radivojevića, al jebote zar on može biti legenda!?
činjenica da ja i nisam upoznat sa vašim igračkim kadrom kroz neku malo dalju istoriju.
ako bi neko bio ljubazan pa mi odgovorio.
и миленко топић обавезно
aktuelna je priča oko ove utakmice između kkpartizana i njegovih legendi.
e sada, da vi igrate nešto slično koga bi pozvali u sastav ''legendi''?
meni je npr. prvi na pamet pao rakočević, pa onda gurović, neša trauma i tu sam zakočio. pomislih na vuka radivojevića, al jebote zar on može biti legenda!?
činjenica da ja i nisam upoznat sa vašim igračkim kadrom kroz neku malo dalju istoriju.
Popušiš kurac tati, pa onda mami, ipak je osmi mart.
Hahahaha
idi sinu nateži penis, da bude kurat na ćaću.
elem, aj da se ne zajebavamo. ako možete biti sekundu ozbiljni. naćemo kasnije neku temu za vrijeđanje, nije frka.
Divac Vlade
bvdlga, teško da može neko sa par utakmica da bude legenda. mada, očekivao sam ovo kao odgovor.
Dobro, on je leeeegendica.
A Tica? Jestratijevic? Skuni Pen?
ok... nastavite listu. rekoh, nije provokacija. čista znatiželja.
Opa...po deci, baš onako balijski...opušteno, nemoj materi da odgrizeš klitoris
udario bih ti o mrtvom ocu da znam da nisi kopile... opušteno, nemoj sinu dodgrizeš penis
ahahahah jebi jebi
Nelol Riho jbg
Miloš Teodosić, Zoran Erceg, Raduljica, Aškrabić, treba li još?
Petar Denda!
илија горан ковачић!
једини што је игро у звезди а да је вредео курцу је стојаковић
и бјелица, онако
Opet majmun pobego iz laboratorije