Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Elem, da niko ne pomene Zlatka Bolića i Milenka Topića PU!
Rakocevic, sale obradovic, milenko topic, zlatko bolic, stojakovic, radmanovic, bjelica, nesa ilic...ima ih jos al da ne idem dalje
Jeretin obavezno lololo
Змаго Сагадин би био тренер те екипе. Дошао би Авоџоби из Чада, или из које већ вукојебине, Јеретин капитен, Мишановић би био мвп са трипл дабл учинком, тј. имао би 9 поена, 8 скока и једну асистенцију. хехехе контате, ми не знамо правила кошаркашка па не знамо шта је трипл дабл аххахахаха глупи пантери ахахахах. Не.
А Вујанић, а ?
Legenda Jr. - Filip Čović
Vujanic namerno izostavljen kao i jovo stanojevic
Moka slavnic naravno
Gurovic, kuzmanovic, aca trifunovic, jestratijevic
Ovo ko bi mogao sada da kako-tako odigra mec ne racunam dinosauruse
Ajd i dalipagic, tarlac
Tomasevic isto ne, silobad takodje
Cvetković. Nije da sam ga zapamtio ili sl. al kol'ko znam celu karijeru je igrao u Zvezdi. 15 godina.
Pa onda i vuk radivojevic, preko 300 tekmi je odigrao za zvezdu
lik naglasava da dolazi na temu bez namere da provocira i slepi pocne sa vredjanjem. onda on popije duzi ban od slepog? inace moderator nije ni imao nameru da banuje slepog dok na uvredu nije odgovoreno. pa dalje dolazak slepog sa duplog da bi vredjao? ne cujem vas cigani da kukate na moderatorsku nepravdu.
:stending ovejsn:
Provokacija se vidi iz aviona u režiji himmlera
Ajde napusis mi se kurca kradljivce dresova. Niko te nije pitao nista, sta si ti drveni advokat jebeni ? Idi smrdi nagde drugde, šugljo šugavi.
Никог ја нисам вређао брт
Zar nije bolje da svinja bude trener? :D
Inace, ubacio Radonja klince digraju, oce kometa sada neka da nas zvekne?
Provokacija se vidi iz aviona u režiji himmlera
ako je tako zasto se diskutovalo o tome na 2 strane. svi su nastavili opusteno pricu na tu temu samo si ti skocio kao ranjena kuckica. tipa shomy majmuncina
Ajde napusis mi se kurca kradljivce dresova. Niko te nije pitao nista, sta si ti drveni advokat jebeni ? Idi smrdi nagde drugde, šugljo šugavi.
lol sta si prso pizduljo, opusti se. i nemam nameru da branim nikog (pogotovo ako je ovo riha) nego samo dokazujem pojentu da ste jebeni ciganjski cry crew, da se ne zalazete za pravdu vec za vase dupe.
esam napisao slepi umesto glavni? moja greska jbg
ovaj konj stalno po svom