КК Црвена звезда

1. Elem, da niko ne pomene Zlatka Bolića i Milenka Topića PU!

2. Rakocevic, sale obradovic, milenko topic, zlatko bolic, stojakovic, radmanovic, bjelica, nesa ilic...ima ih jos al da ne idem dalje

3. Jeretin obavezno lololo

4. Змаго Сагадин би био тренер те екипе. Дошао би Авоџоби из Чада, или из које већ вукојебине, Јеретин капитен, Мишановић би био мвп са трипл дабл учинком, тј. имао би 9 поена, 8 скока и једну асистенцију. хехехе контате, ми не знамо правила кошаркашка па не знамо шта је трипл дабл аххахахаха глупи пантери ахахахах. Не.

5. А Вујанић, а ?

6. Legenda Jr. - Filip Čović

7. Vujanic namerno izostavljen kao i jovo stanojevic

Moka slavnic naravno

8. Gurovic, kuzmanovic, aca trifunovic, jestratijevic

9. Ovo ko bi mogao sada da kako-tako odigra mec ne racunam dinosauruse

Ajd i dalipagic, tarlac

Tomasevic isto ne, silobad takodje

10. Cvetković. Nije da sam ga zapamtio ili sl. al kol'ko znam celu karijeru je igrao u Zvezdi. 15 godina.

11. Pa onda i vuk radivojevic, preko 300 tekmi je odigrao za zvezdu

12. lik naglasava da dolazi na temu bez namere da provocira i slepi pocne sa vredjanjem. onda on popije duzi ban od slepog? inace moderator nije ni imao nameru da banuje slepog dok na uvredu nije odgovoreno. pa dalje dolazak slepog sa duplog da bi vredjao? ne cujem vas cigani da kukate na moderatorsku nepravdu.

13. :stending ovejsn:

14. Provokacija se vidi iz aviona u režiji himmlera

15. Ajde napusis mi se kurca kradljivce dresova. Niko te nije pitao nista, sta si ti drveni advokat jebeni ? Idi smrdi nagde drugde, šugljo šugavi.

16. lik naglasava da dolazi na temu bez namere da provocira i slepi pocne sa vredjanjem. onda on popije duzi ban od slepog? inace moderator nije ni imao nameru da banuje slepog dok na uvredu nije odgovoreno. pa dalje dolazak slepog sa duplog da bi vredjao? ne cujem vas cigani da kukate na moderatorsku nepravdu.

Никог ја нисам вређао брт

17. Змаго Сагадин би био тренер те екипе

Zar nije bolje da svinja bude trener? :D

Inace, ubacio Radonja klince digraju, oce kometa sada neka da nas zvekne?

18. Musli kiler
    Provokacija se vidi iz aviona u režiji himmlera

ako je tako zasto se diskutovalo o tome na 2 strane. svi su nastavili opusteno pricu na tu temu samo si ti skocio kao ranjena kuckica. tipa shomy majmuncina

Shomy23
    Ajde napusis mi se kurca kradljivce dresova. Niko te nije pitao nista, sta si ti drveni advokat jebeni ? Idi smrdi nagde drugde, šugljo šugavi.

lol sta si prso pizduljo, opusti se. i nemam nameru da branim nikog (pogotovo ako je ovo riha) nego samo dokazujem pojentu da ste jebeni ciganjski cry crew, da se ne zalazete za pravdu vec za vase dupe.

19. esam napisao slepi umesto glavni? moja greska jbg

20. ovaj konj stalno po svom

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.