Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
haha fendere koji si ti ludak :S ispravi samo nije srdjan vec aleksandar gec
Исправљено. Па нек види Риха да нисмо тикве без корена.
Fendere post ti je mnje više u redu, ako zanemarimo malo preterivanje oko toga da je Zvezda maltene izsmislila košarku u bivšoj Jugi. Imaš, međutim jednu grešku. Srećko Jarić nikad nije igrao u Zvezdi.
Да, у праву си за Јарића. Али поштено, без Боре Станковића који је после прешао у Партизан, па без Александра Николић и Небојше Поповића, стварно кошарка не би постојала, тј. не би се уопште развила код нас. Они су ударили темељ првим медаљама током шездесетих.
Ma ja nisam hteo da pominjem ove koji su matori ili mrtvi jer ne mogu da odigraju revijalan mec
Al koliko kmecite za tim Vujanicem a lik vas odjebao ko svinja (Dule) 13to prase (Cakarevic).
Lik ce izmedju ostalih igrati na revijalnoj tekmi KKP-a tako da mislim da je jasno stavio do znanja cija je legenda a za koga je samo igrao pre nego sto su ga kidnapovali ovi cija je legenda
Nego jel uspeo neko da utvrdi cime se puca FIBA i ko njih sta pita za ABA ligu?
Ko kuka? Daleko mu lepa kuca ja ga nisam ni naveo kao ni ostale pedere
cuj kmecanje za vujanicem a grobari i dan danas prate cicu gde god da se pojavi lol
a i boli me tuki bas za vujanica ko i za ostale picke
Pa nisam replicirao tebi pseto, nego sam primetio da je bar 5 puta pomenut
cekaj jel gurovic nas ili vas igrac? ili neutralan?
nije bas da vas boli kurac (mozda sad) ali secam se sta se sve pricalo za tomasevica, vujanica...
i ajd da napravimo malo poredjenje: (mada ja opet o svemu osim o kosarci) stojkovic prelazi u partizan (da bi ajd da kazem oziveo karijeru posto nije imao mnogo ponuda i da "resi egzistenciono pitanje) aa mustafa, kolji, juri, prevrci autobuse, prekidaju se utakmice, pretnje, ucene da ne sme da brani za repku i sl.
novak djokovic koji je igrac partizana krece iz potpuno nepoznatih razloga da se pojavljuje u javnosti u zvezdinim dresovima da se slika i smara kako je on jelte veliki zvezdas a da mu to nije trebalo ni 2% u zivotu, vec je uspesan teniser, para ima srece ima vole ga i zene lololo.
dodje lik na utakmicu gde nema gostujucih navijaca da podrzi gostujuci klub. i ovi mu iz sprdnje skandiraju plati porez novace. i onda komentari tipa aaa grobari kako vas nije sramota vucic saopstenje jebite mene nemojte njega haos zivi, sram bilo grobare. pa stvarno sram nas bilo
koliko patnje što ga nisi locirao kao klinca
ne bi on više obukao zvezdin dres da si ga sreo
pa kao klinac nosio je partizanov dres (bio je clan tk partizan pre jedno 12 godina znaci odrastao je u tom dresu)
moracu da pocnem da svlacim i partizanove da vidim da nemaju slucajno zvezdin dres ispod lololo
edit: prvi fjucers je osvojio pre 12 godina znaci bio je i pre toga clan tk partizan
У чему је проблем са Вујанићем? Он је играо и у млађим категоријама Звезде.
А Гуровић је дуже био у Звезди него Партизану.
Nije nikakav problem, nego ne znam zasto ga uvrstavate u legende Zvezde kad covek sutra igra tekmu za legende KK Partizana?
Gurovic je vas u svakom pogledu, a pogotovo karakterno..
Бре, сад по теби не бисмо смели да својатамо Гуровића јер је играо за Барсу, па можда га они позову на неки ревијални меч. Вујанић може да игра ревијални меч за кога хоће.
haha al se naloze cim se spomene gure nije vas trpo za dzabe
http://www.zbrka.com/zanimljivosti-i-jet-set/images/gurovic-jezim-se-na-sliku-severa.jpg
pa ti stvarno nisi normalan. Pa eno ti na vasoj temi gde smo dosli(bar ja) i napisali rispekt za prozivanje djovaka
Gazi ovako ja razmisljam: vujanic nije nas jer je govno i deklarisani grobos
Gurke legenda je nas jer je deklarisan kao nas
Prosto je bas
moracu da pocnem da svlacim i partizanove da vidim da nemaju slucajno zvezdin dres ispod lololo
edit: prvi fjucers je osvojio pre 12 godina znaci bio je i pre toga clan tk partizan
Bio je član TK Partizan jer mu ćale nije izbijao iz bulje Gruji (predsedniku TK Partizan) i to je jedini razlog. Naravno, treba uzeti u obzir da je brutalno zloostavljan od strane istog tog ćaleta, pa se nije baš mnogo pitao pri izboru terena na kojima će igrati.
Viktor Troicki, osvedočeni grobar, je sa druge strane igrao na Zvezdi, jer mu je trener tamo imao najjeftinije termine, pošto je opet bio u super odnosima sa tamošnjom ekipom ljudi.
Makar u tenisu ne postoji izražena klpska pripadnost i tenisko klupsko prvenstvo je važno igračima koliko i sparing mečevi sa retardiranim rođacima.