Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Јеси, ал нема везе јер, што би деца рекла - дешава се и паметнима.
Ал га муну Јоватар хаха сачувај боже
jovatar daje trojku iz arene
Janpi klasičan nooob
Tekma ko tekma, preogromna razlika u kvalitetu
Rezerve i klinci u rotaciji, laganini pobjeda.
Spremamo se da deknemo Turke pa da onda krene loženje kako prolazimo u top 8.
ШТА КАО НЕЋЕМО ПРОЋИ А
alba jedina realna opasnost za poraz do kraja
Bogovsko kucanje
Ima muda Radanov. Sviđa mi se.
Јеби Раданове глупог Вранеша
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/%D0%9A%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0/1852318/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0+%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B5+%D0%BD%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B5+%D0%90%D0%91%D0%90+%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D1%83!.html
Шта значи ово, тј које ће последице имати?
Евролига је Улебова, не Фибина, тако да нас боли курац ЛОЛ
А и не капирам наслов, "Евролига не признаје АБА лигу", а Фиба никакве везе са Евролигом нема. Који нелол.
Mi smo karači.
Знам да је ЕЛ УЛЕБ-ова, а баш због овог наслова ми и није јасно шта оће кој мој
ЕДИТ: ево и други кажу исто
http://www.kosarka24.com/vesti/aba/17555-fiba-ne-priznaje-aba-ligu
Кога боли пајко за глупу Фибу реално, МИ СМО ДЕЦА УЛЕБА !
Фиба организује Еврочеленџе и та нерасна такмичења, фрањевци треба да се брину, не ми ололо
Хаха променили наслов на РТС-овом сајту. Приметили колике су нубаре.
Nece apsolutno nista da se promeni zato sto su aba liga i evroliga pod ulebom, a posto su abu podrzali srpski klubovi to verovatno znaci da ce tamo i nastaviti da igraju i preko nje nastaviti igrati i u EL. Ovi fibinu cipiripi evroligu ce igrati vojvodina, okk beograd i ostali, tj pobednik kls.
https://www.youtube.com/watch?v=iJjVjC8tW30
sad citam ovo za fibu pa naleteh na ovaj biser "zvezdino pismo sos kanalu"
kolko neuporedivo ima nula? mi smo transparentni al koliko ga placamo necemo da vam kazemo
Вујадин Суботић
aktuelna je priča oko ove utakmice između kkpartizana i njegovih legendi.
e sada, da vi igrate nešto slično koga bi pozvali u sastav ''legendi''?
meni je npr. prvi na pamet pao rakočević, pa onda gurović, neša trauma i tu sam zakočio. pomislih na vuka radivojevića, al jebote zar on može biti legenda!?
činjenica da ja i nisam upoznat sa vašim igračkim kadrom kroz neku malo dalju istoriju.
ako bi neko bio ljubazan pa mi odgovorio.
Ви сте сви ово схватили као провокацију, а може лепо. Као што Партизан пре освајања прве титуле 1976. није имао неке врхунске играче, испадао у другу лигу (1947. године), тако је Звезда пре тога има гомилу великана међу којима има и оних нису више живи или су матори.
Бора Станковић, проф. Александар Николић, Небојша Поповић, Александар Гец, Срђан Калембер не само да су оснивачи Звезде, него је Звезда измислила кошарку у Србији и целој бившој Југославији. Да није било Звезде, не би постојала ни лига, ни репрезентација. Каква Југопалстика и Задар, то су били сељачки клубови, без ових Звездиних људи, кошарка не би ни постојала. После доминације до средине педесетих, чекало се десетак година да се форми нови јачи тим јер су крајм педесетих и почетком шездесетих доминирали ОКК Београд и Олимпија.
Крајем шездесетих и почетком седамдесетих највеће звезде су нам били: Славнић, Цветковић, Капичић, Дуци Симоновић, Горан Ракочевић (отац Игора Ракочевића)...
Осмадесетих па све до распада Југославије су играли: покојни Бобан Јанковић, Зоран Радовић, покојни Рајко Жижић, Предраг Богосављев, Зуфер Авдија, Срђан Дабић, Борислав Прелевић, Слободан Николић, Зоран Јовановић, Небојша Илић, Саша Обрадовић, Драган Тарлаћ, Млађан Шилобад...
Деведесете су обележили прво Илић, Обрадовић, Зоран Јовановић, Лисица, Томашевић, Видачић, Сретеновић, Павићевић, Борко Радовић и једну сезону Стојаковић, па Миленко Топић, Бенчић, Ракочевић, Оливер Поповић, Станојевић, Топаловић, Радмановић, Вујанић (и Дивац лолололо)...
Последњих 15 година: Вујанић, Ракочевић, Гуровић, Лука Богдановић, Јеретин, Немања Александров, Радивојевић, Антић, Бјелица, Кешељ, Драгићевић, Мирослав Раичевић, Штимац (лололо), Рашко Катић...
Странце да не рачунам, пошто се траже "домаћи" играчи (екс Ју).
Тренери: Жеравица, Маљковић, Славнић, Браца Ђорђевић, Шакота, Лучић...
Једну сезону нам је играо и Далипагић (1990/91), али то се не рачуна. И Саша Ђорђевић је каријеру почео у Звезди.
Са Википедије:
Александар Ђорђевић рођен у породици Братислава Ђорђевића, кошаркашког тренера. Кошарку је почео да тренира 1977. у Црвеној звезди, а први тренер му је био Божидар Маљковић. Њих двојица су после 10 месеци заједно прешли у Раднички, али се Ђорђевић вратио у Црвену звезду пошто је Раднички остао без дворане за тренинге. После две недеље у Црвеној звезди, њени тренери су га прогласили неталентованим. Паралелно са тренирањем кошарке, похађао је Десету београдску гимназију.
Партизан
На наговор Владе Драгутиновића и свога оца, 1983. године је прешао у Партизан, за који су тада играли славни играчи попут Небојше Зоркића, Жељка Обрадовића, Миленка Савовића, Горана Грбовића и Данка Цвјетичанина, а тренер је био Борислав Џаковић. Ђорђевић је у дебитантској сезони са Партизаном заузео 7. место.
У сезони 1984/1985 нови тренер Партизана Зоран Славнић је Ђорђевића са 17 година уврстио у први тим. Свој деби Ђорђевић је имао у поразу Партизана од Шибенке у Шибенику. У неизвесној утакмици Партизана и вицешампиона Црвене звезде те сезоне, Славнић је два минута пред крај утакмице увео Ђорђевића у игру, чијом је тројком одлучена утакмица. Партизан је ту сезону завршио на 5. месту.