КК Црвена звезда

1. na putu do stadiona svoje drugove srecem i zajedno sa njima pevacu i ja ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

2. Posle Turaka jebemo ustaše!

3. Sa 7 pobeda je l' teoretski mozemo da izborimo plasman u Top 8 ? :D
    Jbg porasli su mi apetiti, ne zamerite...

4. Nama je za početak najbitnije da jebemo Panatu, Albu i Žalgiris. Sa te tri pobede mislim da imamo realne šanse.

5. Pobedimo sve do kraja i to je to.
    A ako prodjemo dalje idemo na f4.

6. ajd napravimo cigansko okupljanje ako prođemo

grobari mogu da dođu, al samo u suknjama

7. Ako je f4 negde blizu idemo busom, a do tad sasijemo delije vukajlija zastavu.

8. slusam samo shailu al omakne se ponekad i bs

9. Ovo će biti novi Bari!

10. a možemo da se nađemo i ako se jebaču ispune mokri snovi
    ispušimo abu, ne dobijemo ni jednu do kraja u evropi

nađemo se, naločemo, jebemo majku radonji i pričamo kako sledeće sezone...

11. тако ће бити јебига

12. Karaćemo sve do kraja. Bobi ide u NBA.

13. igraćemo f117
    nevidljivi

14. Ako prodjemo u top 8 igramo f4, a ako se dovoljno naložimo karamo Olimpijakos u finalu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.