КК Црвена звезда

1. i Delije ne budu htjele da zvižde i popušimo. cccccccccc

2. Sansa nam je ako pao izgubi dve a mi oderemo AJMO ZALGIRISEEEE

3. Picke zelene gube od Zalgirisa 100% a onda ih mi karamo, a onda opet gube.

4. Sad ne može da čoveku ne bude žao Što nismo pobedili Žalgiris, imali malo više muda protiv Galate kod kuće, i naravno koji gram mozga protivi Panatinaikosa u gostima. Ostaje žal....

5. Ili sto bi rekao Saban- ''Srce moje deeeli seee, na Zvezdu i FMP, na prosle godineee, i zal sto ostaje"

6. Direktor dusvoji rasnog, glavni kum

7. SVIM SRCEM UZ LETONCE!

8. Vodi Žalgiris 32-20, otvara nam put za F8 !!!!!!!!!!111111

9. JEBI GLUPE USTAŠE GRČKE

10. Ajmo zalgirise pobedi sada pa da te karamo

Mislim da u jednoj kombinaciji imamo opciju da izgubimo od barselone i da prodjemo ali nisam se mnogo udubljivao u tematiku

11. AJDE MOJ DRUŽE ŽALGIRIJSKI UDARI PAO PO PIČKI!

12. Jeste li to konačno priznali da ste FMP?

13. MOŽDA SMO MI PANTERI ALI VI STE MIŠEVI!

14. дал сте ви нормални

15. Marko ne jedi kurac niko nije u fazonu da prolazimo(mozda mala euforija dok nas ne isprska barsa sl nedelje)

Uostalom najrealniji scenario je da cemo izgubiti sve sanse za prolaz a onda ce ovi nasi bez pritiska igrati kao ludi dobicemo jos 2-3 tekme i bicemo na pobedu od prolaska pa cemo kukati za galatasarajem i zalgirisom sto ih nismo drknuli a klub ce da se vadi na neiskustvo i napomenuti kako smo na kraju pokazali veliki potencijal znaci ne budi mracitelj svi (skoro) sve znamo ali lozimo se jer nam se lozi.

16. dosadno je pratiti sport(navijati) bez loženja, ne?

17. Pa sport valjda i jeste lozenje

18. ако не навијаш за звезду

19. Lozenje i bodrenje kluba koji volis ne zavisi od rezultata. Navijaj za juventus onda.

20. ако не навијаш за звезду

Daj Jebač ne transferiši. Kakve kurčeve veze ima loženje sa tim za koga navijaš? Idi reci to ludim Englezima koji navijaju za kojekakve Brajtone, MK Donse, Šrusberije (ili kako se već i zove taj tim) i lože se na utakmicama kao da se igra finale Lige šampiona.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.