КК Црвена звезда

1. jebote opet frka haha
    i ovaj lik još obitava na sajtu
    neki mod je garant

2. Tako su i za mene govorili, isti ovakav sam bio.

3. Tako su i za mene govorili, isti ovakav sam bio.

Ahahaahahahahahaaaahahaahahahahahhhahahahha.... idi bre upisah se.

4. https://www.youtube.com/watch?v=GIYweMO2rdg

Hahahahha organizujes utakmicu gde okupljas sve legende kluba i pozoves jebenog Marka Bulata da ucestvuje u manifestaciji ahahahaha prelol jebeni

5. reci brate, bolje gusle

6. Kako ide u Aba sto se tice Eurocupa? Vidim pisu kao Metalac dobio, i stigao do seste pozicije koja vodi u Eurocup. Jel realno da idu porazeni polufinalisti i 5. i 6.? Ili Eurochallenge mozda, pa su se ovi zajebali?

7. Ma to oko Evrokupa se nikad ne zna, mislim da i ne postoji neko odredjeno pravilo. U stvari postoji-plati i igraces. Koliko se sećam Zvezda je pre 3-4 sezone bila 8. fazon i išla je u Evrokup.

8. Eurocelendz najjaci. Jos da vrate intertoto kup i super bi bilo.

9. еврочеленџ нико неће да игра јер су превелики трошкови а ништа не доноси

10. Heslip 18.5 manje, udaviće ga.

11. Ladno nas niko ne prenosi lol

12. То са другог принта нисам писао ја. Овај налог сам купио од једног дечка из Крагујевца који се бави отварањем и "изгађивањем" налога на Вукајлији, па их после уновчи захваљујући нама које мрзи да пишемо дефиниције.

Апелујем да се читава ствар истера на чистац. Доста сте више спиновали са тим ФМП, а никакве ваљане доказе нисмо видели. Никад нисте пружили аргументоване чињенице за ваше тврдње, никад ништа конкретно нисмо видели на овој и Партизановој теми о тим будалаштинама како је ЦЗТ у ствари ФМП. Стварно нема смисла. Тачно се види да је рецепт из СПС-ове кухиње.

13. Fala lepi, živbio

14. Sad ni meni nece

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.