U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
хаха пишају међеди
kolko mi ide na ku*ac ovaj komentator
Retard glupi ako na tesanovica mislis
Tešanović je valjda onaj sa Prve... Ovaj nemam pojma koji je, al lik je za Heslipa upravo rekao da je ''Stiv Neš iz Igokee''... pa lol jbt
које срање од утакмице
Slepi ovo je Luka Tešanović, kreten koji je radio na Pinku. Ozbiljan pacijent.
Mentolčina.
E a koji je tek k sudijama? Ona tri faula u napadu, sad ova tehnička Kaliniću... O.o
JEBI DODIKA
On je vodio na pinku emisiju "potera za srećkom", tako nešto. Na foru, baba izvukla 1000 kinti na onoj "ogrebi i blago tebi", i ode na mesto gde je izvučeno, priča 10 minuta sa šalterušom, dolazi dobitnik, priča s njim i sl. Odlična emisija za one kojima malo fali da se samoubiju.
Tilmo, nadam se da si gledao ajkojfona veceras, stavljaj tamo u analizu sanse KKP: CZT su 100:80!
Decko jebe jako.
http://www.dodaj.rs/f/11/OF/3IRVThkg/screen-shot-03-13-15-at-.png
ovo je za svaku pohvalu. ima jedno 10 godina kako nisam video neku listu da ste iznad nas.
samo da pozdravim janpija!
shto nisi pogledo tabelu na kraju proshle sezone u fudbalu
looooooooooooool
TOLE LOPOVEEEEEEEEE
http://i.imgur.com/5lhDE2G.png
A zasto u onoj tabeli sezona 14/15 ima 3 puta , sta znaci U B P i zasto postoje podaci za ovu godinu kad sezona jos nije zavrsena?
Verujem ja da imate vise poena od KKP, ipak ste dominirali u Evrokupu a kad je vec koeficijent isti, tako je kako je.
ma mislio sam na ovako neku evropsku, uefa fifa mafia lolo. mislim i da su prosle godine bili na nekoj listi ispred nas, ne znam kako evo bogumi. al kad moze pinot noir mogu i oni sto da ne. ipak je pinar plinar kosarkaska sila svetskih razmera. o ulmu tek ne treba govoriti, cim neko pomene ulm mene to automatski asocira na kosarku
Немачка Робин Бенцинг
Сједињене Америчке Државе Џон Брајант
Немачка Пер Гинтер
Словенија Јака Клобучар
Србија Борис Савовић
petorka koja komotno moze da igra rame uz rame sa timom ibona 94 godine
A zasto u onoj tabeli sezona 14/15 ima 3 puta , sta znaci U B P i zasto postoje podaci za ovu godinu kad sezona jos nije zavrsena?
Verujem ja da imate vise poena od KKP, ipak ste dominirali u Evrokupu a kad je vec koeficijent isti, tako je kako je.
Da ne bude zabune, pitam onog ko je okacio sliku, posto predpostavljam da zna izvor
Izvor za tabelu i način bodovanja je ULEB, mogu da ti kažem šta koja UBP kolona znači, ali ako insistiraš da ti odgovore Janpi ili Fantastični hromozom iz nekih vaših razloga onda sačekaj njih.
Nismo mi Dule da iznosimo isečke iz novina i fotografije sare 20 godina.
za u me bas briga ali b ako ne poprave podhitno prestajem da pratim kosarku