Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.alo.rs/resources/img/13-07-2014/intext_big/1307151-15.jpg
Daj mojne kacis, lose je.
Ako je javna slika sve je kul
Edit: odlicna picka brt
Skinuo sam sa svet.rs
f4 pička
Koliko jako karamo Barsu?
Barsa će biti jebana a Ante Tomić će dobiti anal fisting šakom Bobiše Marijanovića
С обзиром да не игра Цобра, биће неизвесно, али верујем да ћемо ипак славити на крају.
ЈЕБАЋЕМО КОСТУ ПЕРОВИЋА
Ja sam kupio karte da jebem Barsu iz prvog reda, i vodim ribu sa sobom da ona bude ljubomorna koliko cu je strahovito taslaciti!
MA JEBEMO!
KALINA I BOBI IM PIŠAJU U OČI!
A REAL JEBE PAO!
21 разлике за барсу
Ako tako završi dabogda ti šećer bio 21.
Muta u standardnom izdanju, a jadni Jović teško id a upadne na širi spisak
http://www.mozzartsport.com/vesti/muta-nikolic-najavljuje-neka-dodje-taj-toni-parker-stefan-jovic-ce-da-ga-pokida/99996/komentari
Jovic na uzi spisak samo na guzove
Inace brdo vrh igraca nece uci na uzi spisak ako svi pozvani budu zdravi i voljni da igraju...ortak i ja brojali nabrojali fazon 25 koji bi "morali" da budu na spisku
Jebacemo katalonske cigancice jako kurcom u dupe bice razvaljivanje 3 razlike za nas
Ma, on može na uži spisak samo ako Marković ispadne a neko se povrijedi, druge nema, tu će biti Teo, Micić i Nedović , mogli bi imati finu ekipicu kad bi se odazvali šupkovi.
Inače, sutra me rezultat ne interesuje koliko da neko Navaru završi karijeru klizećim sa dvije noge.
Ne finu nego surovu ekipu ako se odazovu svi. Mada kapiram da ce se erceg povrediti u zadnjoj tekmi u sezoni :)
u realu i barsi igraju najodvratnije kosarkaske njuske planete jbt nema brancila ali hapsice ga slovenac
Nedović nije kec nego dvojka. A i jebem li ga, ne volim Nedovića nešto posebno, nije tip igrača kakve volim. Više bih voleo da vidim Milosavljevića u repki. Ja sam 90% ubedjen da će Jovića ponovo zvati i da će ići na EP, jer je takav Sale jbg. A i kontam da se repka neće nešto preterano menjati. Birčević i Katić su meni sigurno out, čak mislim da će i Simketa i Štimaru madjiju ponovo da zove.
Ali nebitno, dobijamo sutra Barsu 5 razlike, igrač utakmice Dženkins.
haha brt koji su to VRH igraci leba ti? al ozb sad na silu ce da se skrpi iole kvalitetan sastav
jovic ce sigurno biti na sirem spisku s obzirom da nemamo nikakve plejeve i bekove teo bogdan i to je to
nedovic? pa decko je u ocajnoj formi tesko da ce ikad postati ozb igrac nije napredovo uopste jos od kako je otiso od zvezde plus nema minutazu ni sad u valensiji
markovic mi je zesce iritantan to sto ima zagarantovano mesto je samo pokazatelj koliko imamo los tim
micic i miljenovic su trenutno najveci konkuretni kao zamene teu ali daleko su od dobrih igraca micic je radio isto sto i miljenovic prosle godine pa ne moze nis u bajernu odigro jedan dobar mec za celu godinu jeste bio povredjen al ipak
tako da navedite mi jos neke niske igrace ne mogu da se setim nikog vise
Filip Covic?