КК Црвена звезда

1. Evropska košarka je slaba kao i reprezentacije (izuzev španije, i francuske sa parkerom) toliko da su ovi igrači sasvim konkurentni u bekovskoj liniji. To je jedna stvar, a druga što se tiče Nedovića, lik jeste izvorno dvojka, ali redovno ga guraju na keca i u valensiji, nešto slično što je Vujoševiću Bogdan bio prošle sezone, više na jedinici , takva potreba, i normalno je da će Đorđević povesti Nedovića koji pokriva 1-2, a izostaviti Jovića/Markovića jer su isti tip igrača, bez neke kreativnosti, čvrsti u odbrani, atletski dobri, jaki u tranziciji, ali ipak ograničeni u napadu, mnogo više ograničeni od tog istog Nedovića. Micić je sigurno bolji kreator od njih, a i napredovao je kod Pešića, takod a Jovke otpada ako bude Marković išao jer je ovaj iskusniji, mada meni žao.
    EDIT: I Slovenci kidaju sa braćom Dragić, pa ih nema, dobra ekipica

2. Овако некако би могао да изгледа састав...

Тео, Марковић, Јовић, Мицић (један отпада)
    Богдан, Милосављевић
    Калинић, Бјелица
    Мачван, Ерцег, Митровић, Јокић (тројица од ових, можда и само двојица)
    Марјановић, Радуљица (Штимац или Милутинов, ако овај не буде спреман)

Могуће да сам заборавио неког... Можда још Кузмић може да уђе у комбинацију. Миљеновић и Загорац би морали на шири списак, али не верујем да имају много шанси да оду на првенство.

И мислим да Сале опет не жели да води Бобија, али да ће овај пут морати. Ја га не бих пљувао, али би јавност полудела, укључујући и добар део гробара. Не кажем ни да треба да га води, нити да не треба, али не бих опет правио грешку и критиковао човека који је узео светско сребро са три играча Радничког из Крагујевца, Штиметом и Катићем.

3. Mislim da za Mačvana neće biti mjesta, ne zbog kvaliteta, nešto je naoro još kod Dude Ivkovića

4. ја не бих водио теодосића јер мислим да ће опет да сере као 2011.

једноставно не може да понови оно што је урадио прошле године, зато боље да дамо вилијамсу држављанство или нелсону

5. Branko Lazić mora da bude među 12 jer je mamojebač i najbolji defanzivac u Evropi, složićete se??

6. Milosavljević izmislio odbranu za sve naše igrače

7. ko je milosavljević?

8. Kapiten Partizana, u narodu poznat kao Dragan Katanac, koga on zaključa ode mu karijera, jebo vas naš Cobra

9. мрљо, немој да ме тераш да те тражим по граду да те изнабадам

10. Hoćeš reći iznabadabadam? Smorili ste sa Lzićem, nemojte pretjerivati, stvorićete kontraefekat i prevelika očkivanja

11. Ја ти реко, а ти види шта ћеш.

12. Netučem slijepe, inače hendikepirane u bilo kojem smislu. Sramota me

13. Teodosic, markovic, micic, jovic, nedovic, bogdan, branko, milosavljevic, micov, lucic, erceg, macvan, kalina, bjelica, luka mitrovic, krle, radulja, bobi, jokic, kuzmic....ima brate jebote sigurno sam nekoga zaboravio

14. Важи што ће Мицова звати лоло

А и Крле се повукао.

15. Ja bas mislim da ce Markovica ponovo pozvati. Nije Sale sigurno zaboravio koliko su dobro on i Bobi funkcionisali u Hemofarmu, jos dok je ovaj drugi bio daleko losiji nego sada.

16. Stec nisam ulazio u medjusobne odnose, samo broj igraca. A i krle nije potvrdio da se penzionisao a tako dobro bi legao za nekih 5-6min po tekmi...doktor je za teske nagruvane petice

17. Markovic je siguran, makar zbog proslih zasluga-bio nam je jedini plej jedno vreme jbg a i svakako je makar iskusniji ako ne i bolji od jovica i micica. Miljenovic ce biti pozvan na siri spisak zlu ne trebalo a i da vidi da se na njega racuna u buducnosti

18. Biće pozvan i moj zemo Todorović, samo da okusi duh reprezentacije dan dva, a i paljevina je
    https://www.youtube.com/watch?v=x5Asv27TC3o

EDIT: Malom Dulo mag nudio da dođe u partizan na početku sezone, on mu rekao, nemaš para sirotinja si opa, iduće kod nas ide da se vadi mast

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.