КК Црвена звезда

1. ау човече :О

2. Teo-Nedovic-Bogdan-Bjelica-Bobiska
    dajte drim tim na ep da se igramo

Moze Milosav umesto Nedovica ali sam subjektivan lolo

3. Nego da mi sutra karamo malene ciganke katalonske i sve u kurac

Bas bih voleo pobedu, ne da se lozim za top8(mada i to lolo) nego da skinemo jos jedan skalp vrhunskoj ekipi, znacilo bi dosta

4. Нисам тамо ставио Недовића, мада може и он лако да упадне. Не знам шта бих рекао за њега, дечко никако да се пронађе, стабилизује, а има потенцијала. Али није играо лоше у Словенији.

5. Na sp je trebao biti nas najbitniji igrac(djordjeviceve reci) zbog odlicnih fizikalija je trebalo da probija i pasom pravi visak

6. erceg, nedović, luča i bobiška upadaju sigurno, ali nas to neće sprečiti da popušimo francusku kurčinu na ep

7. Moze Milosav umesto Nedovica ali sam subjektivan lolo

Sto subjektivan, jel on bese igrao u FMP-u, ne secam se?

8. Jeste, setih se... 2011 godine potpisivao novi ugovor sa "Zvezdom" kad je dolazio iz Zvezde.

9. http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=930#post_3144754
    Kalinić u najavi, isto preko Lampiona.

Jović će imati mesto 90%, zbog Mute prvenstveno. Ja "sam slab" na Nedovića, iako je mnjaaah sezonu imao, za Micića ne znam kakav je bio, nisam pratio Bajern od kad su ispali iz EL.

Micov u reprezentaciji? Hahaha, nema šanse. S druge strane, Ercegu bih platio milion evra da igra jebo ga ja, kako je kenjao za SP povređen kurac palac, generalno ima nešto u našim igračima što idu u Galatu, a da se meni ne sviđa. Ali je trenutno jedan od najboljih u Evropi.

Katić, Birča, Simonović, Štimac ( i dalje ne znam kako smo osvojili srebro s njima) i Krstić otpadaju, kontam da će ostale zvati. Na granici s Jovićem, ali vrv će ići.

Kuzmića ne pominjite leba vam, koji će nam kurac. I za Lučića sam mnjaaah, radije bih da ide Mitrović, al šta znam.

Ne znam granice još, ali Đenka plus, Willi minus, Kalina +, i Hezonja +, ako mora neko da nas napuni, nek napuni on, draže(n) bi mi bilo. Kolko već drago može biti.

10. O cemu vi pricate?

11. neki moj izbor bi bio ovakav

teo micic markovic
    bogdan nedovic
    bjelica kalinic
    erceg mitrovic jokic
    bradulja bobi

sad za micica sam vec napisao sta mislim al opet je drugi najmastovitiji igrac trenutno tako da jbg
    markovic jovic ili neki peti defanzivac sto nume da sutne potpuno svejedno
    sale mozda izvuce neke kvalitete iz nedovica a i opet je nesto drugaciji tip igraca od ostalih ne bi cudilo da se nadje na spisku
    bjelica erceg pa i kalina mogu da igraju 3/4 i sa njima mogu da se prave raznorazne varijacije
    bradulja ako ne bude na nivou sa sp-a najebali smo a kontam da nece posto ga boli kurac bas. bobi sigurno ide ne vidim koga drugo da zove
    jokic bolji izbor nego kuzmic koji bleji i u toj razvojnoj ligi

sta znam meni ovo deluje prilicno smesno pazite npr hrvate

tomic saric rudez hezonja bogdanovic lafajet zoric

nebitno posto cemo ih karati po obicaju ali imaju dosta jaci sastav

12. pseto88

Na sp je trebao biti nas najbitniji igrac(djordjeviceve reci) zbog odlicnih fizikalija je trebalo da probija i pasom pravi visak

Најбитнији играч? Тешко ми да поверујем у то... Физикалије има, али нема баш неки преглед игре. Није погодно да игра на кецу због тога, а ни шут му није баш сјајан, тако да није могао да прође у НБА ни као двојка. Али шут бар може донекле да се поправи.

13. Онај Митровић је мистерија, ал добро као млад је па да му развијају потенцијал :/ Мачван измислио кошарку за њега. Што не зове Павловића? :в

14. Imate temu o reprezentaciji, smarači jebeni.

15. Најбитнији играч? Тешко ми да поверујем у то...

Nije rekao da je najbitniji, nego jedan od najbitnijih za napadački dio igre koji bi nas krasio na SP. Očigledno je sreća što se povrijedio.
    A inače, nemam baš lijepo mišljenje o njemu kao igraču. Vječiti talenat i ništa više.

16. PRETVORILI STE TEMU U JEBENU PALENTU

17. Дајте стварно, доста смарања о репрезентацији. Дајте да видимо колико ко добија пара од државе!

18. I HOĆE LI NAPOKON ČOVIĆLEGENDA U TVORZA ZBOG DJECE S KOSOVA?

19. CITAT Дајте стварно, доста смарања о репрезентацији. Дајте да видимо колико ко добија пара од државе! CITAT

Tražimo ali ne daju, samo viču Partizan partizan

20. Kod vas je transparetno sve vi već znate koliko ste dobili od države!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.