КК Црвена звезда

1. Picketine, po ko zna koji put gube utakmicu zbog svojih gresaka i nesposobnosti, a ne zbog nadmoci protivnika.

2. девојчице обичне јебо их радоња мутави

3. AL JE KALINA USRO KRAJ MEČA PU

4. Izvisili smo za top 8 zbog degena kaline dabogda bez vilice osto.

5. Nedostatak sreće + neiskustvo, a s druge strane preiskustvo. Nema se šta zamjeriti, bravo! Rastemo.
    Sa Mitrovićem u formi bi dobili ovo. Ovako, nedostaju poeni s krilnog centra.

6. Luzeri iz predgradja koji glasaju Vucica i citaju informer. Smeju se uz kursadzije.

7. Ја задовољан.

8. расни типичан хулиганчић са хендикепом, узо је најбољег играча да маже говнима јер је засро једну небитну утакмицу

9. Rasni ti si jedan običan
    NOOB
    O
    O
    B

10. Ja prezadovoljan krsta mi.

11. I ja sam zadovoljan. Barsa je skoro pa jebana Emzete i Alba da spreme buljsone.

12. Je l' uz poraz PAO-a od Reala i naše tri pobede (+6 protiv Grka) idemo dalje?

13. I sta imate od tog zadovoljstva? Jebalo vas ono. Svakako cemo rasprodati tim na kraju sezone.

14. Ја задовољан.

Ја задовољан.

Ja prezadovoljan krsta mi.

I ja sam zadovoljan

Kakvi luzeri i luzerski metalitet.

15. Je l' uz poraz PAO-a od Reala i naše tri pobede (+6 protiv Grka) idemo dalje?

АХАХАХАХАХАХХАА

16. Jedina zamjerka su slobodna bacanja. To me nervira opasno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.