КК Црвена звезда

1. Kako mozete biti zadovoljni kad se izgubi gotovo dobijena utakmica?

2. Не можеш побједити екипу која покупи 12 скокова више, не маша пенале и има искуство и моћ да се супротстави било ком тиму. У сваком случају добра утакмица, похвале на рачун Дангубића, Блажича и Бобија. Остали сви солидни, осим Луке и Цирбеса. Шта да се ради, јес да је излизана фраза, али и ово је успјех. Одиграти са Барселоном меч на једну лопту заслужује сваки респект.

3. Barsa nas je dobro zadovoljila kurcem.

4. Jebene gluposti pričate. Svake godine mi gradimo tim, mladi smo, sudije nas seru, nismo imali sreće....
    OĆU JEDNE GODINE DA VIDIM REZULTATE JEBENE A NE DA SE ZADOVOLJIM PORAZOM OD SAMO 2 LOPTE!!!

5. NADA UMIRE POSLEDNJA, DOGODINE ĆE BITI BOLJE!

6. Rasni ukapiro.

Luzeri, nikad nece dobiti bitno.

7. Rasni povuci reč za Kalinu, gowno jedno prekodrinsko
    burek je samo sa sirom

8. vucicupederu
    Rasni ukapiro.

Luzeri, nikad nece dobiti bitno.

Али ће ти зато јебати стару у чмар љути.

ЕДИТ: Испровоцирао ме чмар, мојне дуже од 5 дана Труће јбг.

9. Sa ovakim igračima bezmudašima poduvaćemo i u domaćoj ligi.
    A publika je bila jedno veliko GOWNO

10. ти си расни пружао одличну подршку на форуму који мислим да ни каплановић није пратио преко мобилног на клупи

свака част брт

11. Director

ok, obojica ste u pravu

vucicupederu

Direktor je novi Rasni. Rasni nije nick, to je kategorija.

Труће, пошто су и последњи људи који су обраћали пажњу на овог Вучића решили да га искулирају, бацио се лик на директно провоцирање аутора. А то већ никакве везе нема са темом и чисти је спем. Пошаљи га опет у рл да ужива у свом, сигурни смо, нелузерском животу.

12. Али ће ти зато јебати стару у чмар љути.

Ahahahahahhahahahahahahha

13. Kaže neko neće se računati ovo što ova Zvezda osvoji kad se odmrzne ona stara. Pa jebem vam sunce koga boli kurac za 2 kupa.

14. OĆU JEDNE GODINE DA VIDIM REZULTATE JEBENE A NE DA SE ZADOVOLJIM PORAZOM OD SAMO 2 LOPTE!!!

Де буди реалан и сагледај мало боље ситуацију. До прије 3 године скоро да смо се угасили. Хоћеш побједе над Барселоном. Па не финансира нас шеик неки, бог те веселио, па да преко ноћи направимо бум. И ово је вртоглав успјех, неко други би на нашем мјесту играо за опстанак у АБА лиги.

15. Radonja je kriv takodje. Vadi bobija i mvvilija na pocetku poslednje cetvrtine kada su mogli i da prelome utakmicu a mece jovica i cirbesa koji nisu ni za kurac u napadu. Takodje je drzao tejica, koga su svi moguci karali u odbrani, dok nije dobio 5 licnu umesto da ga ranije zameni. Bobija i vvilija mece nazad u igru tek kad su ovi otisli na +6 ili 7, al tad je bilo kasno.

16. Mene zanima kome država daje više para i zašto nama?

17. Takodje je drzao tejica, koga su svi moguci karali u odbrani, dok nije dobio 5 licnu umesto da ga ranije zameni.

Па ни Митровић није баш блистао и имао је три фаула већ у првом полувремену, чини ми се.

18. овим што се дешава може да буде задовољан само тежак идиот

19. Cirbes je dobar da igra basket u nekom Američkom zatvoru.

20. Mene zanima da li je jači post odjeba direktive ili ovo

vucicupederu,
    Jebiga, dal ce biti tuzni ili ne, nasa je sveta obaveza da otvaramo oci vecinskoj, retardiranoj Srbiji. Mali broj blagoslovenih i sacuvanih mozgova mora stajati na braniku zdravorazumske Srbije do zadnjeg.

a dobro zanima me i koliko dobija fizioterapeut u KK Metalac

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.