КК Црвена звезда

1. Ма опуштено људи пролазимо.

Сутра Реал јебе Панату.
    У следећем колу ми јебемо Албу. Паната јебе Галату. Барса јебе Жалгирис.
    Па онда у 13. колу ми јебемо Жалгирис. Алба јебе Панату.
    У четрнаестом колу ми јебемо Панату. Јевреји јебу Нацисте (ем историјски разлози, ем што ће можда тај меч одлучивати о томе ко иде на Фенер, а ко на Олимпијакос). А Реал јебе Жалгириса што је крајње небитно.

Е сада, доћи ће до тога да Паната има 6 победа.
    Алба има шест победа. Ми имамо шест победа. Жалгирис остаје на четири победе.
    И шта се дешава? Формира се тројка са три тима са шест победа, у којој ми имамо 3 победе и пораз, Паната има две победе и два пораза, као и Алба.
    Суштински, ми јебемо и идемо у осмину финала.

Мада може да се деси и да Турци јебу Грке. Не би им био први пут у историји. лоло

2. Е да, Тео се наложи и долази код нас. Јебе ЦСКА у ком је до јуче играо. У наредном кругу игром случаја играмо против Јевреја и јебемо их, па у финалу против ових других Турака, Бјелица се враћа и њих јебемо. Расни прави заставу Делије Вукајлија, напија се први пут у животу и качи слику сопствене курчине умочене у сопствено говно чиме демонстрира да смо јебали и Евролигоа и Гробарска говна. Вуцицупедеру честита ФМП-у, а Газимудо констатује да смо дефинитивно имали већи буџет од њих.

У новинама Ћоки ово проглашава за највећи успех српског спорта после Барија, а пре Звездине европске титуле у ватерполу, Дула стрефи шлог и нагло му скаче шећер, Партизан је приморан да уместо у нове играче инвестира у инсулин и СледећеСезоне јебемо страобално.
    ЗВЕЗДАСРБИЈАНИКАДЈУГОСЛАВИЈААЛЕАЛЕЕЕЕАЛЕЕАЛЕЕЕЕЕ
    ПАДАКИШАПЕРЕМФЛАШЕНОСИМПЕХАРЗАЗВЕЗДАШЕ! ПАДАКИШАЈАСЕКЛИЗАМСЕРЕМТИСЕНАПАРТИЗАН!

3. Imamo i dalje sanse, ali sad nista ne zavisi od nas. Treba se maskirati u Grke i napraviti nerede.

4. Расни прави заставу Делије Вукајлија, напија се први пут у животу и качи слику сопствене курчине умочене у сопствено говно чиме демонстрира да смо јебали и Евролигоа и Гробарска говна. Вуцицупедеру честита ФМП-у, а Газимудо констатује да смо дефинитивно имали већи буџет од њих.

хахахах одличан сценарио

5. Е да, да назначим да у финалу Јовић даје тројку са пола терена у последњој секунди, за победу. БВДЛГА ставио паре на то да освајамо, али да ће истовремено Јовић доћи - чиме му Јовке сјебава тикет.

6. Као прво ненормални сте ако мислите да можемо проћи. Готово, крај. Чак мислим да ћемо добити само још једну до краја. Као друго, можда је и боље да не прођемо јер бисмо ишли на ЦСКА који би нам се исвршавао у ждрело већ да се лепо спремимо за плеј оф абе што је приоритет ове сезоне.

7. ао друго, можда је и боље да не прођемо јер бисмо ишли на ЦСКА који би нам се исвршавао у ждрело и да се лепо спремимо за плеј оф абе што је приоритет ове сезоне.

Прочитај мој други пост. Готово је. Освајамо Евролигоа и Домаћицу и Абу, тако је решено и тако мора бити. Џизус и Свети Саво су уз нас.

8. НАРАВНО ДА ОСВАЈАМО СВЕ, НЕГО ПОКУШАВАМ ДА ЗАПАТИШЕМ !

9. reme objasnio toeto

10. Sveti Savo ti pomozi da evroligoa jebemo u slozi metodom Jović TROIKA!!

11. Inače Jaki bi grkljančić iščupao što ne pogodi ranije one TROIKAUE!

12. Sveti Vaslije hiluje Cobru Lazića da bude sperman za finaloa.

13. Sami sebe sjebali po ko zna koji put. Nemamo igrača za 1 na 1 kad se lomi, tj. imamo ih pregršt koji pokušavaju alli ne mogu ništa stvoriti, jedini Vilijams ponekad, a ovo ostalo ništa Jaka, Đenka, Kalina, bez ideje krenu pa šta bude, i najčešće ništa.

14. Bobi je najjači lik kod nas.

15. Zna li neko kako se zove pička koja je vodila program na poluvremenu i najavljivala onog fristajlera, hitno je.

Navijanje sinoć pokidalo

16. Panteri, evo za vas jedna ekskluziva - Lazic nije povredjen. Sta je cucete kad dodje vreme. To vam je za Gagica.

17. Pedere u blendere!