U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
E sad vidite kad Simona neće da nas vadi kako izgleda
BJELICA SABONIS!!!
SABONIS!!!!
ПУ! Јеби га...
kasni mi sada stream jebeni
jebo te crče stream samo ponavlja rampu
i meni puko, evo ti ovaj drugi
http://www.sport365.link/en/player/58131014375ad548437837/13/235/5813aadf6e28d/PanathinaikosBC-KKCrvenaZvezda/960/540
radi sad okej ali fala brt
Ubili nas bananama. 7 SEDAM su imali
Bjelici samo još Kalates nije lupio
Pa rekao ti je Bvdlga da ce Mitar popiti socnu bananu od Gista, i bilo je tako
400 izgubljenih lopti
prva četvrtina - jadno
druga četvrtina - prejadno
treća četvrtina - okej
četvrta četvrtina - odlična
Volters prijatno iznenađenje. Kuzmara odličan. Đenka isto proradio.
U svakom slučaju 11 razlike protiv Panatinaikosa u gostima je pristojno sasvim. Biće bolje iduće neđelje
EDIT:
Pa da u prva četiri minuta 6 izgubljenih lopti bilo... da se samo prva četvrtina bolje odigrala moglo opušteno da se igra na kraju na jedan do dva posjeda
Da su Bjelica i Simon dali one dve kad smo kidalio odbranu sad bi pričali kako +11 nije loše za gostovanje u Atini.
Neprelomiše
ĆOPAVA KOSOVARČINA JEBEM MU MATER NIJE NAS IZVADIO SEDMU TEKMU PO REDU
Jbt kako sam se navario iscima me Boh ovim strogim postom što si strog brt
Pa je l rekoh gore ja brate eo kao više manje neutralan posmtrač (ako izuzmemo mržnju prema Paći hah)
minus 11 u Atini sasvim pristojno... drugo poluvrijeme dosta dobro (može se reći i odlično ali treba imati u vidu da su Grci igrali samo da održe prednost), prvo poluvrijeme (naročito druga četvrtina i sredina prve četvrtine) užasno jebeno... baš baš užasno da se ne ponovi ni dušmanu hah
18 min nismo postojali sem Kuzmića koji je imao neku osvetničku misiju da se tako malo našalim
Cujem da je atmosfera u hali bila poput sahrane 90-godisnje babe koja je dugo bolesna. Ono svi cute, ali nekako laknulo kad je zavrsilo.