КК Црвена звезда

1. не знам баш да ли им се јебе за вучића. у идеи га извређаше на пасја кола.

2. Pričaš gluposti ker si neobavešten. Kakav bojkot Telekoma i Epsa, šta pričaš znaš li koliko para su dali Fk i Kk Partizan poslednje dve godine? Generalno jedan si od neobaveštenijih likova, gledam dosta njih te potprcava lejtli, čak i nubovi

3. Aaaa znaci dali su vam brdo para, pa sto ne kazes...lepo je cuti.

A idea je privatna firma jbg mogu da daju pare kome oce, pozz.

4. Svejedno mnogo manje nego Zvezdi, ali ipak... ne bojkotuješ nekog ko te pomaže. A ovo za ideu i nije bila nikakva priča o bojkotu, to neki pojedinci kenjali nešto, kao što si rekao privatnik može mu se kako hoće. Doduše posle odredjenih sedmodnevnih radnji koje su poreske inspekcije morale preduzeti, ali ipak.

5. E prc malo nema pljuvanja pa lizanja!

6. Kakav bojkot Telekoma i Epsa, šta pričaš znaš li koliko para su dali Fk i Kk Partizan poslednje dve godine?

Meni ovo dovoljno da znam da iako imate pare jebemo vas strucnim i sistemskim radom.

7. Skeptican sam po pitanju vecerasnje pobede.

8. не да сте бојкотовали телеком него сте и картице њихове ломили и качили на интернет слике зато што вам је дуло тако реко

9. истина, ја сам бацио две картице, прешао у теленор. па сам се после вратио кад су платили рату.

едит: у ствари нисам буквално бацио картице, задржао сам број

10. хаха ал као на сахрани јбт, говна позерска ћуте као да губе 40 разлике а не 2

11. Volters ce viti novi Mekel kako se cini.

12. Dangubić najbolji u prvoj četvrtini, nisam verovao da ću to ikad napisati. Ajde malo pik en rola Jovića i Kuzmića, ajde malo Gudure, ne kao ove cigle do sad, ne gradimo kuću.

13. нисам гледао утакмицу са панатинаикосом па да будем компетентан да кажем да беља нема појма да игра кошарке, ово што сам сада видео је горе од ребића

14. Pa za šta se sveti, svetim mu se sestri, šta smo mu mi uradili, šta mu falilo ovde.

15. Pljuvali su ga čobani poput Marka i sad je ljut

16. Dajte strim neki crko mi onaj na jucubu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.