КК Црвена звезда

1. И Спанулис вам стиже.... А можда и Дијамантидис....

2. Dipere ja sam Partizanovac nego da podelim informaciju u tome je sreca...

3. A lebron njega ne vidim lolo

4. ДА ДОВЕДЕШ И ЛЕБРОНА БИЋЕШ КК СЛЕДЕЋА СЕЗОНА!!!

5. Umlatili Megu solidno, dva sjajna zakucavanja, fino u svakom slučaju. Valjalo bi ova naša liga da se osvoji kad smo već pojeli vnogo u ABA.

6. Suđenje bilo baš "domaćinsko".

7. U petak tekma u Krusevcu..
    JA NA MATURI!
    JEBEM TI MATURU PO SRED PICKE!

8. курцу ово не ваља..

9. Не може се овако у финалу...

10. Појшћемо говно у финалу.

11. ЈЕБИ ФРИЗУРУУУУУУУУ

12. U finalu će Rakoč igrati, koliko god loše igrali, možemo pobijediti, jer loše igramo od finala kupa, pa ipak bilježimo pobjede.

13. U finalu će Rakoč igrati

Тога се плашим.

14. Dobro je hejterčino, dobro je, pretjeruješ.

15. у среду је најважнија утакмица, показаће се колике су шансе, како стојимо и ако ту неким сличајем извучемо победу титула је наша 99%..

16. Ja i dalje tvrdim da smo bolji barem 15-ak razlike, samo da to još igrači skontaju. Opalo im je samopouzdanje opasno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.