Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I Dženskins izgleda opet u Zvezdi. Kakva timčina je bo te!
Čoviću legendo!
Opaaa potpisao i Kuzmić!
Sledeći Jović.
Pojacavamo se ko da smo drzavni bankomat. Prelepo, za sad.
Igraci koji su u najboljim danima bili sposobni da FMP-u obezbede 9 mesto. Sada cenim izmedju 16 i 67
Znaci Aca konacno prodao Metohiju za fmp'ov top 9
Došao i Gist hahahah Potpisao za 500k, 2 godine
Ostoja zvanično na aparatima
Eh, a šta bismo tek radili da imamo predsednika kluba koji je esenes kadar?
Mene plaši ovaj tim. Nakrcali smo igrače ko da idemo na osvajanje EL, a koliko će realno neiskusni Tomić moći da ih vodi?
Teodosić je sljedeći
Onda nam trener i ne treba.
https://i.imgur.com/SmLNzoX.jpg
колко јадна слика
haha gledaj ih kako se loze na ekipu sastavljenu od 35-godisnjih rezervista koji izlaze iz povreda... ovo je verovatno najslabija ekipa otkad FMP igra EL, uzece par pobeda na iskustvo i to je sve. Realno nema tima koji ove nece pretrcati, idealna igra iz 1-2 ili obrnuto, imace snage negde do 26 minuta. Vi jednostavno pojma nemate o kosarci, sto nije cudo jer je pratite 5 godina, ali coravi vam uvaljuje kurac, da sve pogubi, ali da ne mozete nista da mu kazete.
bićeš jeban bombaš
jako i do samog kraja
poližeš nam jaja
lololo
Počeli po netu ozbiljno da spominju Teodosića, ne znam da l' je neka zajebancija. Al trnu mi mudanca u pozitivnom smislu.
Teodosić ili Jović, a možda i jedan i drugi :D vidiš da Čović bombarduje :)
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/66418674_1469654633177677_1591504452269899776_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_oc=AQlM5IVds4sZBxM0sp9rPlXtsXdTXsSjeBkg_6dyOyeKiWCUu_i2iNkvrRbU-qF9WqA&_nc_ht=scontent-lhr3-1.xx&oh=c6953f9162fae307bdb2e7de38c4f827&oe=5DBBE319
Preloš mim
Poprskajte temu plavim kamenom, zapata je opoganio.
Ostavila te je žena i sutra moraš opet na 40 stepeni da voziš zlatiborac-mobil.