Zanimljivo je da smo imali samo 6 asistencija. Što pokazuje da je dosta toga rađeno individualno. Ne znam čemu toliko guranje lopti na Graška, kad je bilo očigledno da mu jednostavno ne ide. Dođe on do 7 poena uz šut 1 od 11. Sjajno. Simon kapiten je još jednom pokazao da su mu muda ko ribizle, i da je u napadu neupotrebljiv. Lazić sve više samopouzdanja i treba mu dati malo više ofaznzivnih zadataka. A ne samo da šiba. Odbrana nije bila toliko loša, ali mislim napad je bio bezidejan. Stiče se utisak da smo se mi mnogo više usrali atmosfere nego oni. Tj njih je bolo kurac
Sve ove napadačke nedostatke je proizvela atmosfera na tribinama. Jednostavno, nismo navikli na ovo još uvijek. Još koja tekma u Areni i publika će da nosi, a ne sputava.
Što se tiče meča sa Uniksom, mislim da će nam biti lakše igrati, jer napokon u nekom meču nismo favoriti, a breme favorita je često zajebano. Oni su individualno jači, ali možemo odigrati kući dobar meč, a tamo šta bude.
O jebo vas lebac sta ste se primili.. ja vas malo podjebavam jer sad tripujete da ste tu negde sa majamijem uz rame, pa reko da vas izlozim da i vi navijate da puknete od Cibone. Mada iskreno, ako bi nekako izgubili (sto realno i mozete jer vam se jebe i do kraja aprila ste mirni sa ABA ligom), osecam da bi Coki rekao - evo izasli smo na crtu, cekamo picku debelu. I onda kad mi pobedimo cedevitu, on ce da kaze : evo po drugi put bezi gmaz debeli lolo
jer sad tripujete da ste tu negde sa majamijem uz rame,
Нек дођу пичке на Бобија ако имају муда.
Mada iskreno, ako bi nekako izgubili (sto realno i mozete jer vam se jebe i do kraja aprila ste mirni sa ABA ligom), osecam da bi Coki rekao - evo izasli smo na crtu, cekamo picku debelu. I onda kad mi pobedimo cedevitu, on ce da kaze : evo po drugi put bezi gmaz debeli lolo
Па и треба да играмо растерећено и чувамо играче за да пробамо да јебемо уникса...па ако победимо хрвате-победили смо а ви сами бирајте на кога ћете.
Ne licim na lovernja bre! Los pas, los!
Де не личиш маћори, исти! осим што је он рошав па маскирао
600 kinti cenim, za sever 200, neće ostati ista cena garantujem.
Bikov onaj što je bio u Lokomotivi sad u Uniksu, pa majku ti jebem malo ti što si nas 2 puta jebo, moraš opet? Zezam se, on nas nije jebo Derik Braun (za koga cenim da može da igra i NBA) i kompanija su nas jebali, on je grejao čamovinu.
Брате, сморили сте више са том причом о картама. Јебо те, 2 дана лапрдате једно те исто, како вас не мрзи. И то причате о нечему што се вас уопште не тиче...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
u jebem ti lebac
Sve ove napadačke nedostatke je proizvela atmosfera na tribinama. Jednostavno, nismo navikli na ovo još uvijek. Još koja tekma u Areni i publika će da nosi, a ne sputava.
Što se tiče meča sa Uniksom, mislim da će nam biti lakše igrati, jer napokon u nekom meču nismo favoriti, a breme favorita je često zajebano. Oni su individualno jači, ali možemo odigrati kući dobar meč, a tamo šta bude.
http://www.kurir-info.rs/suze-same-teku-pogledajte-kako-dzenkins-place-od-srece-clanak-1295755
Nije čudno, njemu je ova emocija kod navijanja nepoznata.
O jebo vas lebac sta ste se primili.. ja vas malo podjebavam jer sad tripujete da ste tu negde sa majamijem uz rame, pa reko da vas izlozim da i vi navijate da puknete od Cibone. Mada iskreno, ako bi nekako izgubili (sto realno i mozete jer vam se jebe i do kraja aprila ste mirni sa ABA ligom), osecam da bi Coki rekao - evo izasli smo na crtu, cekamo picku debelu. I onda kad mi pobedimo cedevitu, on ce da kaze : evo po drugi put bezi gmaz debeli lolo
Ne licim na lovernja bre! Los pas, los!
Нек дођу пичке на Бобија ако имају муда.
Па и треба да играмо растерећено и чувамо играче за да пробамо да јебемо уникса...па ако победимо хрвате-победили смо а ви сами бирајте на кога ћете.
Де не личиш маћори, исти! осим што је он рошав па маскирао
Šta mislite hoće li Čović da nabije duplo veću cenu karte za Uniks ili će ostati ista kao protiv Ukrajinaca?
600 kinti cenim, za sever 200, neće ostati ista cena garantujem.
Bikov onaj što je bio u Lokomotivi sad u Uniksu, pa majku ti jebem malo ti što si nas 2 puta jebo, moraš opet? Zezam se, on nas nije jebo Derik Braun (za koga cenim da može da igra i NBA) i kompanija su nas jebali, on je grejao čamovinu.
Vjerujem ista, jer kontam da, kad bi povećao za 20 dinara bilo :"e jebem ti mater, sad ti neću nikako kupiti" i prc, ne bi bilo 35458 gledalaca.
ма дићи ће мало...за сто, двеста кинти
Hoće li biti razlike u cijeni za duhove?
Njih će po kilu žive vage da računaju.
Је л' се помиње гдје кад се пуштају карте у продају?
Rekord u najavi.
Је л' се помиње гдје кад се пуштају карте у продају?
Kakvu prodaju?
Podijeliće narodu a ostalo će otkucati sami :)
Брате, сморили сте више са том причом о картама. Јебо те, 2 дана лапрдате једно те исто, како вас не мрзи. И то причате о нечему што се вас уопште не тиче...
I počelo je...
http://www.mozzartsport.com/vesti/dzenkins-u-reprezentaciji-srbije-anketa/73237
Не, не, не дај да те палееее, игнориши глодарске коментареее
Stvarno smoriše s ovim duhovima i glupostima, bitno je da je Arena bila puna a da li je bilo 22 ili 24 hiljade navijača nije toliko bitno.
Koji profil ljudi želi stranca u reprezentaciji.Serem im se na takvu reprezentaciju