КК Црвена звезда

1. Za par godina kad se odmrznete mogli bi i evročelendz da igrade pa da podignete rekord na 25 iljada lolo

2. ovi cigani ko oni ameri
    samo neke rekorde ganjaju
    boli njih kurac za tekme

3. ej na vaterpolu je rekord toliko i toliko
    ajmo jarane da ga oborimo he he
    ajmo haa haa
    protiv koga igramo
    ubij me ako znam ha ha
    biće pive ha ha
    bajdaaaa ha ah

4. Makaronče prelistaj zadnjih 5-6 strana i vidi koje su navijačke pripadnosti osobe koje komentarišu te rekorde.

5. pa zajebancija, niko valjda ovo ne shvata toliko ozbiljno, jebeš rekord, niko se 'ljeba od njega neće najesti :)

6. Vaterpolo jebote pa i tu su sigurno rekorderi lolo
    jel ima neki zvaničan podatak o posetama :)

7. kud im dadoh ideju, najebali smo :)

8. Читам шта се писало и шта се тренутно пише по обе теме, док млатим прстима као диригент и певушим Але, Црвена Звезда ле, Црвена Звезда ле...
    http://www.youtube.com/watch?v=l3w4I-KElxQ

9. Ћоки напунио арену, оборио рекорд и сад ће гробари да се инате да оборе рекорд. Ћоки враћа публику на трибине.

10. Rekao sam 50 puta da navijam za srpsko finale al kad krenu ovako da jedu govna bolje da hrvati odu u EL. Cus, Cokija INFRAKT...a sta bi svinjosevicu bilo da nema EL?! I jos na takav budzet, katanac a?

11. Ugasice vam Coki klub. Niste trebali da se salite sa nasim imenom. NIJE TEO JBG

12. pseto šanse za to su mizerne niti ćoki želi da rizikuje sa nama niti dule sa vama :)

13. uzmimo ovako. Sanse su velike da Partizan zeli da izbegne Zvezd. A mnogo manje su one da Zvezda zeli da izbegne Partizan, po svemu vidjenom.
    Izgubite molim vas, izadjite nam na crtu pa nas onda pustite da pobegnemo plizzzzzzz

14. Ja znam da su sanse mizerne jer treba biti retard da pustia hrvate... ali kad vidim ovo Gazijevo lupetanje onda pozelim da se sretnemo pa ko pobedi nek pobedi. Samo da je crveno-beo lolo

Edit: evo ga opet...e sto se nece sada izdrkati radonja sa odmaranjem igraca za uniks pa da igrate evrokup

15. “Uh... Ne znam ni da li ću uopšte da idem na spavanje. Kada sam kod kuće, ponašam se kao veliko dete. Kada igram dobro, onda često napravim lopte od papirića i ubacujem ih u kantu za đubre, tako pokušavam ponovo da proživim neke momente sa meča. Radim pokrete koje sam radio i tokom utakmice – jednostavno, iako sam igrač, ja sam i dalje košarkaški navijač i fanatik. Sigurno ću gledati snimke iznova i iznova, razgovaraću sa porodicom. Sada ću uživati, a posle se okrećem novim izazovima“.

16. А и чекамо вас, ако искукате финале аба-е.

Јадранска лига
    Победник 6 2006/07, 2007/08, 2008/09, 2009/10, 2010/11, 2012/13.
    Други 2 2004/05, 2005/06.

Јадранска лига Победник 2 2003/04, 2005/06.
    Финалиста 1 2006/07.

nzm ko ako iskuka, samo 3 finala za toliko godina...

17. Pa dule, kako ko...?

18. Gazimudo ja sam mislio da si ti bistriji decko. Nisam verovao da si veca paljevina od Rasnog. Bas me iznenadjujes. A prosle godine kod mene na faxu, koleginica neka drzala predavanje i okacila neki tvoj poster na nekom slajdu, a ja se hvalim kako virtuelno znam decka koji ga je napravio. Bas si me razocarao sad :(

19. gazimudo je dobar čovek,i navija za partizan...pogreši čovek

20. Ja sam ga upoznao skoro i delovao mi normalan, ne znam sta mu je.

Osim sto lici na Lovernja lolo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.