Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahahaha ozb?
Otkud znam, što se tiče prve lige, samo sam s vremena na vreme gledao tabelu, eventualno preletao malo vest... Znam i da je Crnokosa bila prva...kad ono međutim...
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2014&mm=03&dd=28&nav_id=829891
а јееееесте
Al je gužva ljudi moji bila za kupovinu karata... Ne bi me čudilo da prodaju danas bar 10 000-12 000...
Jel ima ono pravilo 4 karte maks? Jer na moje oči lik kupi 500 komada, i u tom trenutku ga zove "Šavija", možda je baron ne znam, ali je kupio 500 komada i rekao da dolazi na Marakanu. Jedino mi nije jasno što tamo ne kupi, kad već tamo ide, nego dolazio džabe kod Doma oml.
Jebemo li Cibose danas?
Zna li neko koliko je karata pušteno u prodaju za srijedu?
http://cdn.yourepeat.com/media/gif/000/153/081/490abd6d43905ee7cb4a9e33418cb462.gif
Симон капитен куца као Џордан!
Ти ниси прешао да навијаш за Партизан? Нико ти није дао црвену, а?
Ћилмо, због овог попушаја започињања беспотребног препуцавања, именујем те за вршиоца дужности Иштвана.
http://i43.tinypic.com/se885g.jpg
Kako stojite sa Cibonom?
Znam da ste gubili 9, a laptop mi jos uvek nije tu pa ne mogu strim da jurim.
Регистровао сам се на кликспорт, колика процедура јбт. И ладно касни слика, играч не избаци лопту, а коментатор већ каже "погађа/промашује". Иде на живце.
Напад опет шкрипи, очигледно да су у шутерској кризи. А ови засад шутирају одлично.
A rezultat i dokle se dovukao mec?
8 разлике за њих на полувремену.
Lipovij je propala investicija. Ne kapiram koja je njegova uloga u ovom timu, ni jedan lep i koristan potez nije prikazao. Čović je napravio grešku sa otpuštanjem Šilba.
Poluvrijeme, -8
Губимо 8, полувреме.
Dobro, ionako losije igrate prvo od drugog vec jedno vreme, barem se meni tako cini.
Може ово да се стигне, и ваљало би да се стигне. Више због тога да се сигурно избегне српско полуфинале, а опет да им покажу где су, па после на ф4 да им мало зуји у ушима због губљења овакве предности, било би добро, очекујем мало боље друго полувреме, ово што сам видео (само 2/4) је било лоше.
Stićete ovo lagano nije ovo neka bog zna kakva razlika
Стево, Аца је тако започео бесмислено препуцавање а онда ме пријавио модовима и добио сам бан.
Мораш признати да је то пичкарски, продано, тј није продано, урадио је то без пара јбт. Замисли?
А оног напредњака што се тако понаша тову слина, контам да је политички коректно да Ацка који је продао налог за црвену па се вратио опет, зовем Аца слина.
Елем, против Цибоне нам не треба победа, нека одмарају сви, нека овај азилант стиче искуство а и Лука да се уиграва.
Ми губимо ову. Партизан пушта сокове у праху и добијају нас у полуфиналу.