КК Црвена звезда

1. Ја бих волео да изгубимо, да се гробљу остави опција да бира ривала за полуфинале.

Па ако имају муда нека иду на нас.

2. http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=377#post_2742588
    Да, приметно је обострано вређање и жустро подјебавање, дакако.

Добро је, губи се цибона, сад ће да стигну ваљда.

3. Kakva je ovo mrtva publika kod ustaša?

4. Него, Аца слина ме пријавио и добио сам бан, а како онда он није банован за ово? Како се допушта да неко ко је продао налог, дошао са другог налога, не прави садржај, провоцира па пријављује, има сва права као остали нормални чланови?

Ако сам у праву, онда заслужује бан..или не?

http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1701#post_2742165

Елем, губимо ову намерно, да притисак буде на Патлиџану.

5. jeste namjerno, inače bi ih dobili 40 razlike, vi ste sila svjetska

6. Капирам да ово не добијамо.
    Дакле ако Партизан добије завршава трећи?

7. Да Робене. Да ти потврдим и ја, контам да не верујеш проданим особама.

8. Фала ви пуно.

9. Шта ти је искомплексираност и параноја, гадна ствар.

Стиже звезда, на -2 је, за оне који не гледају. Ал' лоша игра, очајна бацања.

10. Kakav faul nad Marjanovićem.

11. Al opali Bobija...

12. Ај у хиљаду динара да губимо?

13. Jebem mater sudiji!

14. Thilmo, može u mojoj valuti? :)

15. Тучемо ми ово и на Ф4 са пола гаса. Ђенка играо 2. пол и убацио своју квоту поена, Нелсон наравно увек класа остали тако тако. Тројке да се поправе и проценат пенала на минимум 75-80% јер тако играју велике екипе.
    Цибона ништа посебно чак ме ни овај Шарић није одушевио.
    Пустили мсо их 3/4 да се зарадују и да помисли да ће нас јебати али онда серија 13-0 редвођена нашим Америма.

едит: 18-0 ЈАКА ЈЕБЕ ЈАКО

16. 15-0 серија, колико год ми били танки у овој утакмици, цибона је очајна.

17. 18-0, готово, партизан трећи.

18. Може Шалаба, послаћу ти једног вукајлијаша да обави транскацију, има искуства у томе хахах

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.