Е мало офтопикујем ал ако може неко да ме упути.
Пошто Бо Мекејлеб игра за Македонију чини ми се и да ЦГ има неког црњу (а можда и Кроати ал ту нисам сигуран) јел би могли и ми себи да приуштимо једног?
Јел имамо право да пријавимо нпр. Нелсона за нашу репку?
Или Ђенку и Нелсона заједно какав би то секс био
Овакве црње су увек добро дошле. Не могу да сметају.
А реално чини ми се да смо извукли јебено тешку групу за СП па бибило питање и са њима дал би прошли
Лоло, шта је ово, гледам на лајвскору последња четвртина 8-22. Кад се уинате стварно могу да одиграју врхунску одбрану, говорим невезано за ову текму сад. Такође, кад се уинате умеју да пребаце и до 60% са слободних бациња.
Едит
Прочитао сам Дулову изјаву
Država je mnogo pomogla Zvezdi, prvo Vesić, pa u doba Slobodana Miloševića Voja i Boba.
Престани да спемујеш, идиоте. Бар да је нешто паметно, него прозиваш лика за један од најпаметнијих потеза у историји сајта. Јесте да га је можда укењало да се будала залепи баш за њега и његов налог, али извукао је неку корист из потпуно безвредне ствари.
С каквом лакоћом су направили 20-0, ја сам одушевљен. Одједном је почело све живо да улази.
Izvinjavam se stevanu znam da ne voli da se spemuje ali serem ti se robene u srpstvo kad hoćeš da ti zemlju predstavljaju dve čamuge iz amerike koje su došle da zarade keš.
Што се тиче странаца у репрезентацији, нисам за то, па макар Леброну дали пасош.
+ 101151616
Koji će nam kurac stranci? Valjda smo još uvek zemlja košarke. I bolje da mi igra neki bangavi plej iz nekog tamo konstatina, nego stranac.
Drugo je ono u fudbalu, kod Nemaca npr. de su svi oni "stranci" rođeni i odrasli u Nemačkoj, pa i razumem da igraju za njihovu repku. Ali ovo dovođenje sa strane nekog je totalno debilno
Na pitanje zašto nije podigao glas kada su brojni klubovi SD Zvezda svojevremeno prolazili kroz velike nedaće i čak bivali ugašeni, odgovorio je da nije bilo u njegovoj nadležnosti da se bavi "propadanjem Zvezde", ali i da je država mnogo puta pomogla upravo klubu sa Malog Kalemegdana.
"Pogledajte, još od vremena kada je vladao Milošević, država je osim u dva-tri navrata uvek bila prisutna u Zvezdi. Bili su tu Voja Stojaković, Žika Anđelković, kasnije je poslat Slobodan Vučićević".
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ovo je poigravanje.
хаха, сад би нелсон и веш машину убацио. 20-0, ни реал не прави овакву серију!
хахахахахахахаах
Е мало офтопикујем ал ако може неко да ме упути.
Пошто Бо Мекејлеб игра за Македонију чини ми се и да ЦГ има неког црњу (а можда и Кроати ал ту нисам сигуран) јел би могли и ми себи да приуштимо једног?
Јел имамо право да пријавимо нпр. Нелсона за нашу репку?
Или Ђенку и Нелсона заједно какав би то секс био
Bravo komšije, uhvatio sam vas na kvoti 4.65 preko lajva. To legende! :*
EDIT:
Vidiš Thilmo da ne gubite namjerno :P
Не требају нам ни џенкинс ни нелсон у репрезентацији, који ће нам курац црњо.
хахахахахахахахах
едит: хе хе хе
Овакве црње су увек добро дошле. Не могу да сметају.
А реално чини ми се да смо извукли јебено тешку групу за СП па бибило питање и са њима дал би прошли
ПИШАЈ ПО ДРАЖЕНУ.
Лоло, шта је ово, гледам на лајвскору последња четвртина 8-22. Кад се уинате стварно могу да одиграју врхунску одбрану, говорим невезано за ову текму сад. Такође, кад се уинате умеју да пребаце и до 60% са слободних бациња.
Едит
Прочитао сам Дулову изјаву
Нек му неко објасни да је то било пре 15 година.
http://www.dodaj.rs/f/1i/Wh/48pXmPCG/196916872696760068886510.jpg
Престани да спемујеш, идиоте. Бар да је нешто паметно, него прозиваш лика за један од најпаметнијих потеза у историји сајта. Јесте да га је можда укењало да се будала залепи баш за њега и његов налог, али извукао је неку корист из потпуно безвредне ствари.
С каквом лакоћом су направили 20-0, ја сам одушевљен. Одједном је почело све живо да улази.
Стварно смараш Тилмо. Понекад буде занимљиво кад се препуцаваш на оној другој теми, али брате понекад ме облије леденица од зноја док те читам.
Што се тиче странаца у репрезентацији, нисам за то, па макар Леброну дали пасош.
Izvinjavam se stevanu znam da ne voli da se spemuje ali serem ti se robene u srpstvo kad hoćeš da ti zemlju predstavljaju dve čamuge iz amerike koje su došle da zarade keš.
Zbog ovih crnčuga nam je i košarka propala.
Serem se u reprezentacije u kojima igraju stranci.
+ 101151616
Koji će nam kurac stranci? Valjda smo još uvek zemlja košarke. I bolje da mi igra neki bangavi plej iz nekog tamo konstatina, nego stranac.
Drugo je ono u fudbalu, kod Nemaca npr. de su svi oni "stranci" rođeni i odrasli u Nemačkoj, pa i razumem da igraju za njihovu repku. Ali ovo dovođenje sa strane nekog je totalno debilno
Da, JEBI OGAVNOG ŠARIĆAAAA
Аца слина.
едит: Добијамо ове 20+ у Арени.
"Pogledajte, još od vremena kada je vladao Milošević, država je osim u dva-tri navrata uvek bila prisutna u Zvezdi. Bili su tu Voja Stojaković, Žika Anđelković, kasnije je poslat Slobodan Vučićević".
Bogotac, svaki dan ga sve više obožavam.
Ko pominje strance u repki? To bi bila sramota za zemlju koja je napravila legende košarke.