Аууу. Неверуем, па два дана је остало до текме, куд сте наврли стоко бахата :( То можда нема више ових најјефтинијих (од 400), ових скупљих мора да има..
Ima loži te. Evo ja zvao, pitao, kaže ima ona bela vip loža od 7 000, oš da ti naručim?
Što ne odoste juče? Ja došao oko 15 do 9, i bio možda 20-i na redu.
A možete da uživate na eurosportu.
To su bili okačili na kkcrvenazvezda, jest dobar klip. Juče baš čujem u redu lik priča kako je on ušao za dž. Oko pola 4, 4 došao, i na foru, jooj, moram da pišam, moram ovo ono, ajd me pusti, i lik mu kao kaže može, al odma da izađeš! I ovaj sedeo do 7 u wc-u... heheheh
Mislim verovatno je baronisanje, ali šta znam... Tapkaroši će da deru, to sigurno, nemoj se uzdati u njih.
Ja ne vjerujem da se i dalje polemiše oko tog rekorda i broja ljudi na tekmi sa Buđavim. I tu temu uglavnom potežu grobari. Kao da ima veze koliko je bilo na toj tekmi, zna se koji klub ima brojnije pristalice.
Rasni jebem li ga, mislim da dovoljno dobro shvatas zasto si bio banovan i da se samo pravis lud. Nemoj mi kumim te pocinjati sa tim Kalimero pricama. Banovan si, ban je prosao, uzivaj.
ДУЛЕ ШАЉЕ СТРАНЕ ПОСМАТРАЧЕ ДА НАДГЛЕДАЈУ УЛАЗАК НАВИЈАЧА
едит: и цео омладински тим партизана плус андрића, далоа и ове са слабом минутажом...то им је колоквијум лоло
Псето јел озбиљно нема више карата, ортак малопре отишао да купи 5 комада :Д
Купиће курац, ортак отишао у 9 јутрос и звао ме после да види јел имам једну вишка хахаха
https://www.youtube.com/watch?v=JF1y_6htku8&hd=1
kul video
Аууу. Неверуем, па два дана је остало до текме, куд сте наврли стоко бахата :( То можда нема више ових најјефтинијих (од 400), ових скупљих мора да има..
Ima loži te. Evo ja zvao, pitao, kaže ima ona bela vip loža od 7 000, oš da ti naručim?
Što ne odoste juče? Ja došao oko 15 do 9, i bio možda 20-i na redu.
A možete da uživate na eurosportu.
Шта је 7 сома за мене, то ми дневница опаааа
А немам појма, док смо се сви издоговарали прође воз. Какав Еуроспорт, Б92 маика
Одличан видео Џоноване
Ја малопре гледао тај видео, добар је
Нема бре ових јефтиних карата уопште...пробај за џ да уђеш капирам да ће моћи
To su bili okačili na kkcrvenazvezda, jest dobar klip. Juče baš čujem u redu lik priča kako je on ušao za dž. Oko pola 4, 4 došao, i na foru, jooj, moram da pišam, moram ovo ono, ajd me pusti, i lik mu kao kaže može, al odma da izađeš! I ovaj sedeo do 7 u wc-u... heheheh
Mislim verovatno je baronisanje, ali šta znam... Tapkaroši će da deru, to sigurno, nemoj se uzdati u njih.
Циганишу се људи, ако немаш лове или ниси успео да нађеш карту седи кући и ћути.
Седео до 7 у вц-у аххахаха
Samo nemojte da nagrnete opet, pa da moraju "kasnije da cekiraju" karte ljudi :)
Ja ne vjerujem da se i dalje polemiše oko tog rekorda i broja ljudi na tekmi sa Buđavim. I tu temu uglavnom potežu grobari. Kao da ima veze koliko je bilo na toj tekmi, zna se koji klub ima brojnije pristalice.
FMP Železnik? xD
Јао Џони ала си се профинио од кад си постао модулатор, нема те на нашој теми ко гробара на ЈНА :)
Кога заболе за рекорд, свако је могао да види да је хала била препуна и да је атмосфера најдобра икад.
Djoni koliko si samo jadan. Vi serete po nasoj temi 343223212 vise puta nego mi na vasaj a mene banujes.
https://www.youtube.com/watch?v=J3k_GmrEl2A
Rasni jebem li ga, mislim da dovoljno dobro shvatas zasto si bio banovan i da se samo pravis lud. Nemoj mi kumim te pocinjati sa tim Kalimero pricama. Banovan si, ban je prosao, uzivaj.
Vidis kako je Scouser provalio da sam se profinio. Nisam vise internet-huligan. Povukao sam se.
:)
Takoe DžoNNi svatio si da smo jači hnjohnjo :)
PA KAD IMATE BUDZET!!!!1