КК Црвена звезда

1. Bolje kad smo poceli da se vracamo na stari put. I boli te mnogo onaj rekord cim si mi skinuo sliku sa profila. lololo

2. Ja ti sliku nisam skinuo, tako da ne lupaj. A ako bi gledali tako po rekordima vi bi morali samoubistvo da izvrsite posle nasih 12 titula za redom, sto je ipak malo bitniji rekord. Tako da pre nego sto prozivas nekoga za minorne stvari da ima kompleks, razmisli prvo koliko bitnih i krupnih ima.

3. DžoNNija nemoš sjebati :O

4. Ček, ček, koji rekord? xD

5. Eh, krivo mi što preterah u subotu, pa ne odoh po karte u nedelju. Ebga, možda uđem džabe. Jer tako sam u mogućnosti.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/250274/ABA-pojacanje-za-Superligu-Kalinic-iz-Radnickog-presao-u-FMP

Nego, šta mislite, da li nam je ovo prvo pojačanje za sledeću sezonu?

6. 99% рекао бих. Контам да је играч по Радоњићевом укусу.

7. И ја сам остао без карте, али не зато што ме је мрзело да идем јуче, него су сви са којима је требало да идем одлучили да оставе то за данас, тако да ми је већ синоћ било јасно да ћу гледати на тевеу. Али добро, ионако сам подељен између те две опције, никад се нећу одлучити да ли је боље то што имаш трип да учествујеш у мечу урлањем или кад имаш бољи увид у утакмицу.

8. Иначе, на дан утакмице ће бити тачно 40 година од овога.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10015067_10152126027733725_1595824373_n.jpg
    Košarkaši Crvene zvezde pobedom nad ekipom Zbrojovke rezultatom 86:75 ostvarili su veliku uspeh i osvojili Kup pobednika kupova. Pre tačno 40 godina, 2. aprila 1974. godine, tim Aleksandra Nikolića i njegovog pomoćnika Nemanje Đurića kontrolisali su utakmicu od samog starta. Zoran Slavnić predvodio je ekipu i potpuno držao konce igre u svojim rukama, dok su Simonović i Kapičić bili veoma raspoloženi u finalu. U prvoj petorci našao se i Sarjanović i zadobijeno poverenje opravdao odličnom partijom u prvom poluvremenu. Kapičić je bio najefikasniji sa 23 poena, Slavnić je ubacio 20 dok je Simonović postigao 19 poena. Pored njih istakao se i Vučinić sa 12 postignutih poena. Tako su košarkaši Crvene zvezde doneli prvi evropski trofej u košarci na ovim prostorima!

Zvezda je život, sve drugo su sitnice!

9. Џони, самобануј се! Опет нам спемујеш тему.

Саће буде четрес иљада људи, зинат фрањевцима!!1

10. 99% рекао бих. Контам да је играч по Радоњићевом укусу

I ja mislim. Ne troši puno lopti, a zna da pogodi. Mislim da će onda Tejić na pozajmicu.

Baš juče nešto razmišljam, mi već imamo od stranaca sigurne Đenku i Blažića za sledeću sezonu. A vrlo je moguće da će ostati Lipovij ili Nelosn. Što znači da možemo samo još jednog stranca da dovedemo, i da će među pojačanjima biti domaćih igrača. E sad, koji su to, ostaje da se vidi.

никад се нећу одлучити да ли је боље то што имаш трип да учествујеш у мечу урлањем или кад имаш бољи увид у утакмицу.

Ne znam. Nekako mirnije doživljavam utakmicu kod kuće, pa mi je sa srčane strane bolje to lololo Ali ipak svaki put je doživljaj kad odeš na utakmicu.

11. Ја сам узео партер, сома кинти код тапкароша. Има их испред Арене још, ал мислим да ће тражити и више. Елем, није лош овај Калинић, радилица права. Могуће ово за Тејића, мада ја мислим да Нелсон сигурно иде. Липовиј, јеби га, ништа није показао за сада, додуше није се ни наиграо, видећемо. Јака ће бити све бољи, имам тај неки трип.

12. Ђенка није баш скроз сигуран, има опцију у уговору да може да оде ако га буде хтео неки НБА тим. А баш немам представу какви су изгледи за то, на пример ако бисмо се фрљали неким процентима у предвиђању.

13. Ne znam, dobar je Kalinić kao fizikalac, ali Radonja obično gleda iskusnije igrače, i fizički disciplinovanije. Npr ne želi da dozvoli da se fajtaju na klupi (ko onda Birčević i Kalinić, sramota), već da se zna red. Bukvalno!

Opet Kalinić da ima samo čistiji šut, bio bi do jaja, ima volju, želju i sl. skače ko konj, i zahvalan je, ako mu kaže trener ne pipaš loptu u napadu tvoj je taj i taj, tako radi, ne buni se ič.

Nelson neće ostati, 100% ide, možda u neki EL tim, možda i nazad u Amerike. Đenka je potpisao predugovor, ako ne ode u NBA da će da dođe kod nas. Znači eventualno 1. Obojicu sam zgotivio, više Nelsona, duže je tu, ali jbg. Blažič je naš na duže staze, bar mislim (i zbog navijača i zbog igre, atmosfere u klubu) da se njemu niđe ne ide. A i zbog intervjua koji je davao kad je došao. Pokušavao sam da se setim koliko god treba igraču da dobije državljanstvo, ako neko zna, nek napiše. Ne da bi igrao za repku, nego da se ne bi vodio kao stranac.

Lipovij je potpisao do kraja sezone, i to mi nije jasno, jer je mlad, ali realno nije neki kalibar (po meni), zenta se da uzme šut.

Bolje uživo, jeste da se "gubi" puno više vremena, ali boljeeee!

El ono beše đembeli hteo da dovede Kalinića? lolo

14. I meni se čini da Nelson sigurno ide. Jbg. Lipovij mi liči na igrača tipa Veseli. Jebem li ga, nije mnogo pokazao. Videćemo u ovoj našoj ligi. Tu će imati malo više prostora da se dokaže.

Znam da Đenka ima tu klauzulu, ali se nadam da ga neće uzeti neko iz NBA bar još sledeću sezonu :) Čini mi se da ne bi on išao tamo za neku mizernu minutažu, i da mu je bolje ovde da igra, pa posle da vidi šta i kako. Ali, opet jebem li ga za te procente što kažeš. Totalno ne mogu ocenim.

Što se tiče Birčevića i Kalinića i tog sukoba, odma da ti kažem da je Birčević somina. A Kalinić neko ko radi ko konj, i da se verovatno iznervirao bolom u jaju ovog prvog.

Za državljanstvo, ja mislim da je fazon 3 do 5 godina ovde. Nekom standardnom procedurom. Ne mogu da tvrdim tačno

15. Нелсон јесте најбољи Звездин играч, и јесте чињеница да кад игра Нелсон игра и Звезда и обрнуто али да се не лажемо - нема муда за велике утакмице и нарочито на крају кад се ломи резултат. Те се оклизне, те му испадне лопта, те маши слободна. Баш се питам где ће да оде на крају сезоне. 50% иде у Реал а 100% не иде нигде. Реално. Боље да остане овде и буде тата него да оде у неки већи клуб и буде шеста опција, има да прође као Швевчено кад је отишао у Челзи.

Липовију муда отиша међ бубреге, види се да се није још опустио, мада се и наиграо ко Перица Огњеновић у Реалу.

16. scousere, a možda je bolje da ne radi ništa i zgrne lovu

17. Џони, самобануј се! Опет нам спемујеш тему

Ne lupaj. Samo sam odgovorio na ono što je rasni napisao, da je kao žrtva neka. Juče sam svratio da postavim neko pitanje vezano za vašu tekmu koju nisam mogao da gledam zbog toga što mi je laptop bio u kvaru, a vaša utakmica je bila direktno vezana za naš plasman i način kako ću doživljavati našu utakmicu večeras.

18. Ne da bi igrao za repku, nego da se ne bi vodio kao stranac.

A ček, sad ću ispasti žešće neupućen ako se nešto promenilo, al' zar nije onno pravilo da je stranac svakako, jer igra za Sloveiju?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.