КК Црвена звезда

1. А ко му је ћале?

Лупио сам из спрдње, откуд знам, али да, потајно сам инсинуирао на великог мага кошарке, господина Дуција Симоновића и то само због презимена. Не видим како би неко као Дуци могао склепати неког као што ја капитен Марко Дриблинга Без Симоновић. Једино да се истресе на неку тарабу лоло

2. Ај се сад као наложимо, да не пропадне труд овим генијалцима који су смислили ово:

http://www.mojacrvenazvezda.net/88706/2014/04/01/kinzi-se-ne-vraca-u-partizan-covic-kontaktirao-menadzera/

3. Сањао сам да губимо 69:78.

4. Na kurcu te nosam! OPAAAAA!

5. Asam ti ga sukn'o eeee!

Ja mislim da dobijamo nekih 6,7 razlike. Iako su izraziti favorit kao enemi, realno smo i sa jacim timovima igrali egal.Takva je nekako atmosVera da mi se misljenje promenilo. Kul je sto ulazimo kao autsajderi, tako da mislim da ce biti jebanje mame. A onda tamo pakao...

6. Па и нисте играли нешто са јачим тимовима. Локомотива је међу најјачим тимовима против којих сте играли, а Уникс их је два пута одувао. Уз то имате једног важног играча мање у односу на део сезоне у ком сте играли најбољу кошарку. Ако добијете, биће огроман успех.

Узгред, честитке на првом месту и на главној улози у борби за четвртог представника. Цела екипа и Радоња на челу су све сами заслужили.

7. Ja mislim da ćemo s početka voditi...a posle, da ćemo ući u neizvesnu završnicu, ali da će munuti Nelson važne poene.

A za Kinzija, iako znamo svi da ne dolazi kod nas, voleo bih da dođe jer je vrh igrač, ali i zbog toga da svinja pojede bar deo svih govana koje sere. A znamo koliko svinje seru. Dobro on je "otimao" uglavnom domaće i mlađe igrače, ali ista stvar.

Pa pogledajte samo iz ove generacije Hemofarma koji je uništen kako je uništen, koliko je igrača otišlo u Paću i sl.
    Heh, zamislite da sad Hemofarm ima ovu generaciju, odnosno sad Vršac, kako bi pišao po svim Aba ligašima.
    https://www.youtube.com/watch?v=QFIZXehSTXc

8. Па и нисте играли нешто са јачим тимовима.

Lokomotiva, Makabi, pa i Panata su u tom rangu, iako nije Panata ono sto je bila prethodnih godina.

Inace, koliko se secam, nije da prozivam, ali za Lokomotivu se pricalo kada su izvucene grupe kako je buranija... :)

EDIT: Mada generalno, Uniks je u toku ove sezone izdominirao xy puta, tako da smo svakako autsajderi, ali kod kuce je sve moguce.

9. Lokomotiva, Makabi, pa i Panata su u tom rangu, iako nije Panata ono sto je bila prethodnih godina.

Зато и кажем да је Уникс одвалио Локомотиву. Јесу то два меча била, али ниједна од те три екипе није јача од Уникса.

Inace, koliko se secam, nije da prozivam, ali za Lokomotivu se pricalo kada su izvucene grupe kako je buranija... :)

Не знам где се причало, али овде на форуму ми се чини да су се углавном сви сложили да је Локомотива најтежи противник из шешира.

ЕДИТ:

Mada generalno, Uniks je u toku ove sezone izdominirao xy puta, tako da smo svakako autsajderi, ali kod kuce je sve moguce.

То и кажем. Ако бисте прошли, то би било велико изненађење.

10. Mozda na ovoj temi. :)

EDIT: Lose sad izgleda ovo sto sam napisao, tj nece shvatiti neko.

Hocu da kazem da kada je izvucena Lokomotiva, prica je bila kako su truba (pobednik Eurokupa, nizerazrednog takmicenja), i kako je Zvezdina grupa laksa imajuci u vidu da Panata nije sto je nekad bila. A onda se u toku sezone, nakon igara Lokomotive, i nakon sto su oba nasa kluba dobila po dupetu od iste, promenila ploca... :)

11. :) Немој сад да тражим.

12. Na ovoj temi su se slozili ljudi da je Lokomotiva jaka, dok su ovi ''tvoji'' vrteli price koje sam gore pomenuo.

13. Нисам видео едит.

i kako je Zvezdina grupa laksa imajuci u vidu da Panata nije sto je nekad bila

Ја се не сећам да је ико уопште рекао да је Звездина група лакша. На било којој теми. Генерално је владала атмосфера да је Партизанова лакша за пролаз, али тежа да се изненади неко од фаворита. И то је било толико очигледно да не треба ни сад давити са тим. Ако нађеш некога да је рекао како је Будивељник јачи од Локомотиве (а то је кључ која је група лакша), линкуј коментар. Ја мислим да нема.

14. Зајебан неки овај чамуга.

https://www.youtube.com/watch?v=ojWVwJUw3XQ

15. Realno, lokomotiva je kurac.

16. Najjača je Teparina smorena faca, na foru "leptejebo, završavaj, smorih se ovde u pičkumaterinu".

17. Da l' će da se pošibaju na TV-u, a?