КК Црвена звезда

1. Сад се сетих. Беше Уникс има 2 (два) пораза целе сезонд?

2. Jak je uniks u pičku materinu. Jedino da nas ovde sad prokenja šut. A nije nas hteo prethodna dva meča. I da ih baš useremo na prevaru neku, a tamo onda šta bude.

3. Jeste, Drogirani, imaju 2 poraza i 36 pobeda ove sezone. U Evrokupu imaju 19-1, ne sećam se od koga su izgubili. U VTB ligi imaju 17-1, izgubili od Spartaka. Tu su s njima u grupi Lokomotiva, Ritas i Nižnji od jačih ekipa i sve su ih drali, Lokomotivu dobili 30 razlike skoro. Imaju sigurno sastav za top8 EL, preiskusni su i imaju Trinkijerija na klupi. Sve ukazuje na to da ćete biti jebani lolo, al' videćemo već.

4. Е па онда им је време да буду нагужени још два пута! лололо

Ма добро, очекујем само борбу од наших, да је на једну утакмицу, па и да се надам нечему, ал овако Ц.

5. стоји буквално сам самцат на тројци, заборављен, добије пас, направи један дриблинг чисто да се боље намести,

http://sportklub.rs/vesti/45502/2.jpg

погледа ка кошу и промаши све.

Колико сам се исмејао на Шомијев клип и ову реченицу

ПА МАЈКУ ТИ ЛУДУ КАКО НИСИ ПОВУКАО БАР 5% ЋАЛЕТОВИХ ГЕНА САД БИ ЧЕТРИ РУКЕ ИМО И ДРИБЛАО КО АЈВЕРСОН

6. Hahaha ali najjače u onom klipu sa Vujoševićem što Tepić nestane na pola, iz fazona ,,a boli me kurac, palim ja''.

7. GLE ŠTO EVROLIGA STAVILA ARMANI I BARSU DA IGRAJU U SREDU, JEBU FMP DA MISLE DA SU I ONI U EVROLIGI HAHAHAHAHAHA

8. Hahahha, kakav klip. Je l' neko brojao koliko puta pomenu Zvezdu? :)

9. Pratim redovno temu i čitam sve, i davno sam skonto da ne prođu dve tri strane da Gusti ne svršava na Branka Lazića lolo. Još su ga pre ljudi opominjali da je Brankela nešto kao Buskec u fudbalu (aka panj), ali videli da čovek ne odustaje i batalili.

10. ПА МАЈКУ ТИ ЛУДУ КАКО НИСИ ПОВУКАО БАР 5% ЋАЛЕТОВИХ ГЕНА САД БИ ЧЕТРИ РУКЕ ИМО И ДРИБЛАО КО АЈВЕРСОН

А ко му је ћале?

11. Хаха, Дуцијев син? Ал' јуче.

Не знам одакле ти то стварно, немају они никакве везе.

12. Jedino mi on pada na pamet. Mada bi ga morao napraviti sa 55 god.

13. Није Дуци, то је неко са много већим утицајем, једино ми Обама пада на памет. Иначе, како објаснити да је Симон капитен Звезде.

14. Pratim redovno temu i čitam sve, i davno sam skonto da ne prođu dve tri strane da Gusti ne svršava na Branka Lazića lolo. Još su ga pre ljudi opominjali da je Brankela nešto kao Buskec u fudbalu (aka panj), ali videli da čovek ne odustaje i batalili.

A šta ću kad mi prirasto za srce lololo

15. ZVEZDA MI JE SVEEEE
    http://sport.blic.rs/data/images/2012-10-18/281598_kosarka-partizan-cska181012ras-foto-aleksandar-dimitrijevic-19_f.jpg?ver=1380904976
    ZVEZDA ZIVOOOT JEEEE!

Simonovic je na pocetku sezone imao par dobrih tekmi, isle ga trice. Ja sve cekam da opet krene, kad ono medjutim. Radenovic igra toplo-hladno, usere napad, odigra dobro napad. Lazic sve bolji u napadu, slazem se. Ostali su manje vise konstantni....

16. Da li još uvijek "bojkotujete" ABA ligu ili kad ste prvi tad se to zaboravlja?

17. Delije kao navijacka grupa bojkotuje i dalje, dok ostali ljubitelji, simpatizeri, itd, idu na utakmice. Tako da ce svakako biti puna hala, bez brige.

AAAJDEE
    http://2.bp.blogspot.com/_91KTkZD1k0Y/ShV2HaPxXkI/AAAAAAAAAOs/SlutztGr2iE/s400/Dule+Vujosevic.jpg
    IGRAJ I BOOORI SEE

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.