КК Црвена звезда

1. Nema veze kolikomvodimo, uvek mkzemo da primimo vise poena. To je glavni problem.

2. Kaко Цветковић игра, свака му част.

3. Trenutna kurcobolja u našoj ekipi se meri gigatonama

4. ne vidim kako mozemo ovo da izgubumo ali bas je blam ovo dopustiti posle 20 razlike

5. +8 за Звезду крај, запамтите овај пост.

6. ma cvele je smesan i dalje je na istom nivou

7. Ma dobićemo, ja ne sumnjam u to ni promil jedan, al mnogo mi idu na q ovi nedopustivi padovi... Jebemumater, vodili smo 22 razlike i mi, umesto da razmišljamo kao prosečni Švabo i da idemo na to da ih ulazimo 50 razlike jer smo tako u mogućnosti, mi dozvoljavamo Samardžiskom i Šehoviću da se nadaju pobedi. LOL jebote

8. Свиђа ми се што је јовић опет направио пар добрих потеза кад је стало цијелу екипу.

9. slazem se sa retardom trebali smo ih razbiti ili bar razigrati klince a ne ovo mucenje jebeno

10. Је л' ови наши сад директно послије ове утакмице пиче у Софију?

11. Neka su se ponadali, sve su to naši igrači :D

Jebeni Rebić nije ni za kurac, de fakto.

12. Zvezda ušla u anale, 13 njih zapravo.

13. jebali smo bugare 1, pa idemo da jebemo bugare 2

14. Jebali smo celu ligu u pičku, u drugom delu prelazimo na rč.

15. Razvaljujemo anale

SILA OD TIMA NABIJA KOMPLEKSE

drugo poluvrijeme najlošije u dosadašnjem dijelu sezone, al' neće se ponavljati.

16. Sad okrećemo kasetu.

17. Безвезе. Могли су лепо да се разиграју неки играчи у другом полувремену ал' јбг.

18. Ma ko ih jebe, treba nam samo 5 dobrih lololo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.