Automobilizam

1. Od tih starijih Mercedesa slon (onaj što ga je Slobo vozio za neupućene) jebavao 90-tih.

2. Ja juče zajahao svoju makinu, nakon golfa, pežoa i opela astre i korse ko da avion vozim.

Merc je merc.

3. Klasichan kompleksash.

4. Reče čoek što ima benvea i Ostrog na plećki xD

5. NIJE OSTROG MEJMUNE XD

6. A kako neće valjdat kad si sad uložio 500 maraka.

Ostrog se drži u onaj suncobran sa saobraćajnom i tako time.

7. Ja u dozvoli imam Svetog Savu sa molitvom za vozača a Vasilija zadenutog na nebu kod sijalica

8. Kod mene je Sveti Nikola sa molitvom za vozača.

9. Eto, svako ima po nešto. Mada sam dobio na poklon i jedno i drugo. Brojanicu o retrovizoru sam sam kupio.

10. E moraću neđe uzet jelkicu da okačim na retrovizor, stara mi se potrošila. Sad auto miriše na štoperice, jebi ga.

11. nije 500, alo e, 1000 xD

12. E jes, ono reče u eurima 500. Mogo uzet Golfa dvojku da se ka čovjek voziš. I to sa plinom.

13. Vozi tatino auto, naziva ga svojim xD

14. Xaxa, jes, samo ubaciš onog ćelavog između prvog i drugog dijela i staviš ono iks de i na prvi i na drugi kontaš.

http://www.polovniautomobili.com/kombi-i-laka-dostavna-vozila/6128402/pinzgauer-710
    Kako ga je napravio, svaka čast.

15. Al stvarno je moj, nije tata kupio, ima on svog, ja dig'o kredit :(
    Zasxto me mrzisx?

16. Kol'ko domaćin traži za pinca?

17. Ako ne moš da kupiš odgovarajuće auto ti ga napravi. Pravo domaćinsko baš.

18. Eno Audi će ulaziti u F1 i to možda sa dizlom. Otkad su uveli 1.6 turbaka više me ništa ne može iznenadit'.

Uporedite današnja sranja i trke od prije 10-15 godina.
    https://www.youtube.com/watch?v=FVoScgNlPNA

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.