Bazni model, 318i, sada je opremljen sa trocilindarskim 1.5 litarskim turbo motorom koji proizvodi 136 ks (100 kW) i 220 Nm. Ovaj automobil do stotke stiže za 8,9 s i razvija maksimalnih 210 km/h.
jebote, ako hoces auto za zajebavanje da koristis, ili ti znaci to nesto mnogo, imas model od 300 konja. ako hoces ekonomicni motor a opet neces da vozis fiat pandu imas i to.
ovaj pokusaj klarksonisanja ti je tupav.
u kurac jebo vas, lep auto, bmw je, najverovatnije je i taj od 130konja jako dobar, bar jedno 10000 bolji od bilo cega sto ste posedovali, verovatno i vozili.
a vi sad kao kul klarksoni, vozili sve sto postoji, u garazi stoji ferari i onda sednes u nov bmw i kao uuuu, al slab jebote samo 130 konja, sta je ovo nije bmw :)
Nije Celte nego si nub. A vidi i što. To što rade na seriji 3 treba da se radi na seriji 1 koju niko živi i ne priznaje u Bemwee. To ti je ko Mercedes A klase, sve je to samo nije mečka jbg. Al ona nosi 2 cilindra i ima 900 kubika kapiraš. Bmw serije 3 ima drugu namenu jbg.
Ovaj motor je rađen zbog penzoza. U slučaju ako im se ukoči noga da stignu da povuku ručnu. Ajoj majko jel realno da postoji ovako slab golf, ima li slabiji?
Pičke, oterali ste Celta sa teme
Bazi na kurac mi buljom zgazi
Vazi xD
Odlichan skech
Bazzi skurca ne silazzi.
EDIT:
Bravo kralju, vrh snimak.
http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2015&mm=05&nav_id=989138
E qq.
hahahaahha zamisli imaš trojku sa 130 konja lol
sto, sta fali tome? dok nije bucan na autoputu ne smeta slabiji motor ako koristis auto normalno a ne za zajebavanje.
BMW trocilindraš. Dovoljno rečeno.
A to što je slabiji pa troši više nema veze?
rece gtd sto vozi golfa 55ks, ili kolko vec :)
jebote, ako hoces auto za zajebavanje da koristis, ili ti znaci to nesto mnogo, imas model od 300 konja. ako hoces ekonomicni motor a opet neces da vozis fiat pandu imas i to.
ovaj pokusaj klarksonisanja ti je tupav.
Jebem ti sranje cekao sam da ih pijana budaletina raikonen obidje sve
Ali sjajan snimak, prava trka i nadmudrivanje
Pišam se u kola kad moja starija 20 dina fazon do 100 stižu pre od novih. Nelol klasičan braćo
koje kiselo grozdje, kakva logika, ne verujem :)
celte
isti model
sportski auto
a novi stiže za 100 sporije nego stari
đe veza?
u kurac jebo vas, lep auto, bmw je, najverovatnije je i taj od 130konja jako dobar, bar jedno 10000 bolji od bilo cega sto ste posedovali, verovatno i vozili.
a vi sad kao kul klarksoni, vozili sve sto postoji, u garazi stoji ferari i onda sednes u nov bmw i kao uuuu, al slab jebote samo 130 konja, sta je ovo nije bmw :)
Nije Celte nego si nub. A vidi i što. To što rade na seriji 3 treba da se radi na seriji 1 koju niko živi i ne priznaje u Bemwee. To ti je ko Mercedes A klase, sve je to samo nije mečka jbg. Al ona nosi 2 cilindra i ima 900 kubika kapiraš. Bmw serije 3 ima drugu namenu jbg.
Kelte nemoj biti pajser jebeni, imam i X5. Daj da ozbiljno razgovaramo
Ovaj motor je rađen zbog penzoza. U slučaju ako im se ukoči noga da stignu da povuku ručnu. Ajoj majko jel realno da postoji ovako slab golf, ima li slabiji?
Nema