Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
liči na one veštačke fontane za dvorišta xd
Jako šaljivo.
Inače da se sredi kanjon i uvedu 3 trake ne bi nam autoput trebao toliko.
Dobro je što bar neće nubovi usporavati saobraćaj i moći će se držati desno do 100-120.
Koliko je inače ograničenje na ovom delu puta?
Kroz kanjon?
40-80.
Pretpostavio sam manje - više. Fazon u Vojvodini na ravnu magistralu stave 40-60 zavisi od deonice. Da vam neki vojvođanin tu radi, bila bi to zona 30 xd.
U vojvodini su najveci problem lakat krivine na ulasku/izlasku u svaku selendru i mostici preko kanalcuga za navodnjavanje. Ono ja ne znam ko je mogao onako da projektuje ali teska debilcina je
da, zato kroz vojvodinu odavno goreg puta nema
kru te jebo kakav crni pravac, džaba pravac kad su rupe non stop i izleću mašine i stoka iz polja
Mogu i 20 što se mene tiče, nijesam neko ko obraća pažnju na to.
Ja vecinu vremena koje provedem za volanom i nemam pojma koje je ogranicenje na delu puta na kom se nalazim haha
Osim ako nije opste onda znam jbg
Xaxaxa isto.
узели смо оног пежоа јебеног... мораће да се фарба све осим крова хаха и да се мења шоферка, ово остало је исправно ваљда, возио сам сада, иде јебеш му матер...
и није ми јасан онај ко је возио оно, ај што је разјебао цела кола него што је сјебао дугмиће за откључавање на ОБА кључа, не знам како је то успео
Verovatno se igrao sa njima. Kao jedan komšija ovde, ceo život je cepao juga i stojadina i sad pod starost uzme rover 45. Parkiran ispred zgrade i lik stoji na terasi 10 sati dnevno i otključava ga i zaključava. I smeje se sve vreme. Verovatno zbog unuka doduše, mali ima 4 godina pa mu je smešno.
A i možda ti je to dokaz da je auto prešao mnogo više od onoga što piše.
да, лик је слагао и за годиште, ставио у огласу 2002, на саобраћајној 2001.
ал то није мој проблем, кад будем имао своје паре сигурно нећу узети ништа приближно разјебано
Možda je 2001, al decembar mesec! xD
Dobro, kad budem imao krša za prodaju, znam kome da se javim.
Lolčina od teorija ođe.
Druže, dvaput da padne dovoljno da ga sjebeš.
Danas pravi dan za ovo
https://youtu.be/2L1HatRDP5I