и на контролној табли сија ESP са узвичником, ја покушо да притиснем дугме де се гаси контрола проклизавања и ништа се не дешава, не знам како то решити
Jel imaš ti user manual od auta? Pogledaj kako se tačno gasi esp, ono tipa drži 5 ili 10 sekundi dugme itd. Drugo, jel ti na bordu izlazi neka greška? Iskreno, ne znam kako ide na 307 to, znam da na renoima izbacuje neke hintove šta ga jebe.
и на контролној табли сија ESP са узвичником, ја покушо да притиснем дугме де се гаси контрола проклизавања и ништа се не дешава, не знам како то решити
Dobrodošao u svet bagova francuske elektronike xd
Flešuj mi BIOS lel
Probaj da skineš kleme sa akumulatora i nek odstoji jedno pola sata tako, pa kad ih vratiš vidi šta se dešava
Kad budeš vraćao kleme stavi minus na plus a plus na minus
Jel imaš ti user manual od auta? Pogledaj kako se tačno gasi esp, ono tipa drži 5 ili 10 sekundi dugme itd. Drugo, jel ti na bordu izlazi neka greška? Iskreno, ne znam kako ide na 307 to, znam da na renoima izbacuje neke hintove šta ga jebe.
ма и нећу да дирам ништа, јебе ми се
Ako se ne gasi treba viđeti što se pali na dijagnostiku, možda zbog nekog senzora ili esp modul...
Pežo je pogan ima 200 senzora i sondi
Ko naruči Teslu od Nove godine nadalje neće imati džabe punjenje, a model 3 neće imati džabe punjenje nikako.
Što je sad?
Kako je bilo dzabe?
Bilo džabe punjenje na one Tesline punjače. Ko bi inače dao te pare da nije? xD
http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&nav_id=1196984
Inace, model x premocno izgleda, na ulici posebno. kad ga vidis medj obicnim automobilima, kao svemirski brod jbt. u beloj boji narocito..
Brt nije to I8 i 850
Brate X je najgrđi od njih. I po consumer reportsu jedno od najnepouzdanijih auta.
Inače mi je X6 od te kupe-SUV klase najmanje grdan, mada uvijek prije X5 jbg.
X5 je trve jbg
X6 je šminkeraj tipa Terzićev sam sin i jebem sponzoruše.
I8 sam gledao uživo, vozio se ljetos ovuda. Osim električnog ima i turbo trocilindraš.
Što znam, za te pare M6 V8 i ostane da se sipa benzin xD
da se ja pitam ja bih te pare dao siromasnima
Ma jasno. Lepo za videti i to je to.
Ne bi me vuklo da ga imam i da iam milijarde.
Uvek pre A8 tipa nego R8 npr
Al ne pitaš se ha!
kiss