Fino onda, mada mi se ne da nagovarati nadrndanog šezdesetogodinjaka i da ga ubeđujem da je dobro da čipujemo kola. Obaška što mu je osnovno kod kola 'da sve bude fabrički'.
хаха то за упаљач сам купио пре неки дан и носио у мензу, повезао на батерију и покушао да пустим звуке из порнића да треште са звучника од радија ал далеко радио морамо антену неку да правимо
Маркo
хаха то за упаљач сам купио пре неки дан и носио у мензу, повезао на батерију и покушао да пустим звуке из порнића да треште са звучника од радија ал далеко радио морамо антену неку.
Miki, Pasat 270 hiljada davno čipovan, nikad ništa. Opel slična priča. Golfa ne pominjem, manje je prešao.
A donio je dobru razliku baš.
No eto, sig vam je dovoljno to i možete mirne glave popiti te pare jbg.
Ali nemaju blutut, koji je bolji sig.
Aux je ok ako ti je priključak u naslonu za ruku, telefon se ne vidi i ako ga istovremeno puni.
Navikne se covjek na aux, funkcionalno je. Karticu i usb nikad neces izvuci da promjenis plejlistu.
Fino onda, mada mi se ne da nagovarati nadrndanog šezdesetogodinjaka i da ga ubeđujem da je dobro da čipujemo kola. Obaška što mu je osnovno kod kola 'da sve bude fabrički'.
reci odma nemamo pare sirotinja smo šta sad tu furke fabričko sve na autu od 300 iljada daj boga ti :P
Ajoooooj šta ti reko!
Jesmo sirotilja, šta da se vređam. A ne za sve to, nego ono, protiv plina, raznih dodavanja oko motora itd.
Pa na kartici se plejlista i ne menja, samo dodajes foldere kad izadje nesto da grmi. Ne valja ni gurati prosek, ne moze svasta u auto.
Najjace je bilo ono u upaljac sto se gura haha xd
Mada sta znam, hard je nekako ipak gospodska stvar
хаха то за упаљач сам купио пре неки дан и носио у мензу, повезао на батерију и покушао да пустим звуке из порнића да треште са звучника од радија ал далеко радио морамо антену неку да правимо
и пробао сам данас у колима, тешко срање, није ни чудо што кошта 500 ђунти
хаха то за упаљач сам купио пре неки дан и носио у мензу, повезао на батерију и покушао да пустим звуке из порнића да треште са звучника од радија ал далеко радио морамо антену неку.
Jeste huligani XD
Nisam verovao koliko je ovo malo sranje jako
http://i2.cdscdn.com/pdt2/7/1/7/1/700x700/jbl6925281903717/rw/jbl-go-enceinte-bluetooth-portable-noir.jpg
Kolike daske si probio i zvučnike ugradio?
Aj ugradi zvučnike u roletnu karavana. Još jedan razlog zbog čega su starački.
Šta reče lolo
https://i.ytimg.com/vi/Dy90al-vtCY/hqdefault.jpg
Inače ja sam na golfu povadio zvučnike i kupio novu policu, spremio se da montiram one fabričke elipse što idu ispod i onda prodao auto jbga...
E ja sam zamijenio istim dimenzijama na fabrička mjesta, ali bolji zvučnik u tablu, u vrata i sa strana od daske gepeka isto ka ti.
Inače je jako ovo na sliku, ali ćopavac u kome je dizalica, alat i fluorescentni prsluk > ozvučenje.
Vectra B je imala solidno ozvučenje ako se sećam, jel tako?
Solidno je bilo, čak mi se čini bolje nego ovaj 406.
Dobra Vektra, a u vrata veliki zvučnik i dva mala.
Ne razumijem se nešto posebno u ozvučenja, ali mogu reći da Bang&Olufsen u Audi jebe jako. U top 3 najjača vjerujem sig.