Automobilizam

1. eh brate, tako ti je skoro svako novije auto
    mislim novije, na ne starije od 10-ak godina :)

2. зато не волим та скраћена говна, само седан <3

3. Limuzina > kupe > hecbek > sedan > karavan

4. GTD
    Zašto ne čipovati iako je staro?

Ne čipovati u slučaju da je vlasnik mladi majmun pa utripuje da je čip tjuningom odradio jedan segment nitforspida i sad može dide 180 nasat u crveno, to je jedini slučaj da mi ovako padne na pamet.

A čip tjuning ne radi dramatičnu stvar, ako nastaviš da voziš normalno sumnjam da će išta stradati, pa nije motor od stakla da riknjava tako

5. Čip ne valja ako su roviti zamajac i turbina. Pa im skrati vek trajanja malo
    Al ako normalno vozíš nema zime

6. брате зар лимузина није исто ко седан

7. и оће ли ми радити оне контроле код волана ако убацим други цд радио или мора да буде овај фабрички

8. Pa znaš kako, ovome su turbina i zamajac u redu, za sada. Pošto je prešao 300 000 km, onda ne znam stvarno, ne bih da iskušavamo sreću.

Stvarno auto jako fino povlači, tih je dosta za dizela, kvačilo malo nisko hvata, ali dobro, menjač je solidan, kočnice su malo slabije od onoga šta sam očekivao iako su prošle godine menjane i tako. To je ono što sam ja za 30-ak km vožnje uvideo.

9. Mora fabrički ili da nađeš neki koji je isto iz pežoa, ne znam što ga vadiš.

10. брате зар лимузина није исто ко седан

Nije

11. хоћу да убацим плејер са аукс џеком

12. Ako su dobro povezani svi džekovi trebalo bi da radi bilo koji plejer.

http://www.peugeotforums.com/forums/audio-sound-multimedia-8/aux-cd-changer-port-enabling-21146/

procunjaj malo po ovim forumima, pa ćeš naći tačno.

13. Hahahaha aux, pa stavi makar neki sa usb-om kad vec menjas. Ili slotom za sd

14. Mislim da imaju plejeri koji podržavaju komande na volan.

15. Neki valjda imaju aux pozadi, samo treba da se izvuče kabl.

16. Uzmi one sa blututom, da ne vučeš kablove po kabini. Imaš pioneer one što se na BT završavaju, neki imaju i punjenje baterije i još toga.

17. A da vi prodate auto lolo

18. не једите говна, аукс је добра ствар, нпр. слуша ми се лазо магистрала а немам га на флешу и онда укуцам на јутјубу и пустим ко човек

19. а и сви ти нови што имају аукс имају и слот за сд и усб свеједно

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.