Automobilizam

1. Na koji fazon ga računaju kao oldtajmera ili je to samo lik tako istripovao u oglasu?
    Odličan je, mada mi je onaj spojler malo njah.

2. Dog-leg mjenjač <3

3. Gonzo, ođe ti je oldtajmer auto čija je proizvodnja počela 1970. ili prije, a na zapad je granica 30 godina.

4. Trebali bi i kod nas da uvedu, ali opet dvojka oldtajmer... Još je rano.

5. Gonzo, ođe ti je oldtajmer auto čija je proizvodnja počela 1970. ili prije, a na zapad je granica 30 godina.

Zbog toga i pitam, jer ovaj BMW još nema 30 godina, a u oglasu je lik stavio da je oldtajmer.

6. Što ima lik skorpija onog matorog, svakih par dana bleji kod kuma nešto, lik tripuje da će da bude vredan oldtajmer, a samo se džaba teši jer je puk'o ko zna koliko para kad ga je novog uzeo. I to je da l' 2.0 benzinjara ili tako nešto.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/Ford_Scorpio_front_20070801.jpg

7. Konkretni primjerak nema, ali ima model.

8. Je li truo, je li truo?!

9. Koliko sam ja video, malo na pragovima je uhvatio. Ostalo nisam zagledao, samo mi je bilo smešno koliko lik samouvereno tripuje da će biti oldtajmer, a realno, auto mu je baraka.

10. Pre će taj Skorpio da zabode oldtajmera nego Gold dvojka, realno ga manje ima xD

11. To je zato što se Golf dobro drži za svoje godine.

12. Nešto kontam, valjda bi trebalo biti pravilo da bi nešto bilo oldtimer mora imati i određenu vrijednost samo po sebi, ne može vreća govana kao što je golf 2 postati oldtimer samo jer ima 35 godina, kao što to neće biti ni mercedes 190 al će oldtimer svakako biti nešto tipa golf 2 gti ili neki 190e amg. Mislim, bar tako ima smisla, ispade zastava 101 oldtajmer a govno mater mu jebem.

13. Za oldtajmera stanje najbitnije da je fabrika, ili restauirano detaljno ili stajalo 30 godina u garažu jbg.

14. Skočko, pretera ga i ti sad jebiga, 101 je za svoje vreme bio sasvim pristojan auto. Naravno da ga je, kao i sve što je izašlo iz Zastave, vreme brzo pregazilo, ali u trenutku kada je proizveden je bio ok.

15. Jbg, ima dosta onih koji u oldtajmere trpaju spačeke, reno četvorke, pezejce, peglice itd.

16. I još džabe što je meni Golf očuvan kad ga patosiram i stavim motor iz četvorke tipa. Oldtajmer je oldtajmer i 1.0 da je, ali da imaš osjećaj da te je vratio 30 godina nazad kad je nov bio.

17. A brate kad vidiš Spačeka onakvog kako da ga ne gurneš među oldtajmere xD
    Kapiram da nijedan serijski auto koji je išao u gomili primeraka u serijskoj proizvodnji ne može da bude oldtajmer. Možda jedino buba.

18. Jbg, ima dosta onih koji u oldtajmere trpaju spačeke, reno četvorke, pezejce, peglice itd.

Lolčina druže, pa to i jes oldtajmer.

19. I Gonzo je u pravu za stojadina, ali onog starog sa žmigavcima u krilima.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.