Automobilizam

1. A spacek ocuvan originalan kosta vise od omege, volvoa ili mecke koju planiras da kupis miki

2. Da, ali pazi trip, lik u selu 30 godina reno četvorkom goni na pijacu voće i povrće i to boga mi, legne do zemlje i sad posle 30 godina takvog tretmana, on zafarba masnom farbom kola, uglanca mu malo enterijer i onda traži 3-4 soma evra kao da je oldtajmer.

Jedno je da kažeš da se ulože neke pare u to da se sredi do jaja, ja sam hteo da uđem u projekat sa bratom od strica, imaju oni tamo mečku w123 (fazon taj je auto moj deda prvo vozio, pa je prodao svom bratu i i dan danas je kod njih), ali jbg, taj je auto 20 kuća sazidao, izakan do bola (imao je više od 400k km na satu 85' kad ga je deda prodao) i trebali bi da uložimo bar 10k evra da se to stvarno odradi kako valja i da se baš dobro restaurira.

3. Može i 5 vrata, ali da je italijanski motor i ona saće maska <3
    Još i fića, tristać, aj i kombi 850 ili 1300.

4. zafarba masnom farbom kola, uglanca mu malo enterijer i onda traži 3-4 soma evra kao da je oldtajmer.

lolčina

5. http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/2394507_Renault_R_4_1990_god/?cena=low

skoro isti kao ovaj, isto crveno beli ovako, samo što je onaj i felne u belo obojio i fazon baja tražio da l' 3 ili 4 000 evra. ne znam za koliko ga je prodao bio do kraja.

6. Druže, da uložiš 10 hiljada u njega ne možeš ga prodati toliko.

7. Znam, ali kažem da bi toliko trebalo da se uloži da bude onako baš baš dobar. To jedino kad bi ga ostavili, ali opet...

8. Brate, u četvorku ne znam đe bi našao te pare da uložiš.
    Što ne mijenja činjenicu da je neka što je 30 godina bila u garaži neprocjenjiva.

9. Ne u četvorku, pričam da bi 10 000 evra trebalo da se ona w123 240D sredi da bude baš baš dobra.

A za četvorku su dobre i dve kantice farbe xd.

10. Zato dobra osnova treba jbg. A opet merak nema cijenu, da mi je merak ja bih sređivao to polako.

11. Sad mi pade na pamet kad pricate o oldtajmerima.
    Meni je predavao matematiku u Gimnaziji nadaleko i nadaleko poznati Agrikola. A predavao je i mom ocu pre mene, i zamalo je mogao da predaje mojoj cerki. Verovatno ima 100 godina jebemliga, i pre neki dan mi kum kaze da je ziv i da ga je video na pumpi i slikao, a slikao ga je zbog auta.
    Agrikola JOS UVEK ima originalnog italijanskog tristaca koga je kupio novog, pedeset i neke. Auto se vozio samo vikendom do sela, i samo po suvom, unutra samo papuce Stevo Zigon fazon. BUKVALNO je NOV. Menjac na volanu, rezedo zelena boja, KG 4444. Jebem li ga koliko to vredi.
    Ja bih ga kupio samo za njegovog zivota da ga zakucam u betonski zid i posle zapalim.

12. Ahahah slučajno videh ovo, jebeni agrikola, nije moguće da je živ, mada ja ga nisam uvatio soproštenjem

13. Ja bih ga kupio samo za njegovog zivota da ga zakucam u betonski zid i posle zapalim.

Verovatno ima 100 godina jebemliga

Cccc oćeš čoveka pre vremena u grob da oteraš...

14. Brate, ja sam imao ocene sve petice i dva keca i polagao dva predmeta u prvoj godini, Agrikola i Persa iz fizike.
    Ali ne, ne bih mu to uradio, salim se, ipak je on legenda, kreten, ali legenda.
    I Kiza mi je predavao fizicko, najbolji student DIF-a svoje generacije u bivsoj SFRJ. To je nesto neprocenjivo.

15. Uh Kiza jes bio zajeban, svaka njemu čast, al meni je Kića bio sasvim dobar, onako dobroćudniji, definiciju sam o njima napisao kad bilo ono školsko takmičenje, pa reko suviše interno... I da, Kića bio bokser neki šta već...

Ok neću da kvarim temu mala digresija oprostiće GTD

16. јел може да се види у пежоу колико троши на оном екрану?

17. Mene je fizika uz fizičko odlično išla, a vala i matematika dobro. E istorija i ta sranja su najpoganije nauke, 1 iz istorije (naravno bušene gume), koliko je kada Brazil proizvodio kafe jebem im oca ludog.

18. definiciju sam o njima napisao kad bilo ono školsko takmičenje

ZNAO sam, pobrinuo sam se da definicija stigne do Kize, iskrivio se od smeha. :)

I ja se izvinjavam za offtopic, oduzicu se opsirnim clankom o cip tjuningu planirao sam.

19. Fizika - jaka trojka

Matematika - petica

Stručni predmeti - petice i četvorke

Fizičko - evo vam lopta i petica jebo vas ko vas sastavi

Ostalo - sačuvaj Bože

Marko može, valjda imaš dugme sa strane tastera za brisače na vrhu ima dugmence pa tu podešavaš, ako se nisam zajebo.

Skini onaj user manual bio sam postavio link na prošloj strani.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.