Automobilizam

1. Golf je bolji od Suze jbg, sry.

2. jedno je 84', ne verujem da bi se dobro provela dvojka u sudaru sa pasatom 2014. godište.

3. Inače je glupo govoriti o kreš testu auta starih tako jbg, no eto.

Evo za Džetu nađoh čak na vikipediju.
    Jedinica

In crash tests conducted by the National Highway Traffic Safety Administration, the Mark 1 received five out of five stars in a 56 km/h (35 mph) frontal crash test for both driver and passenger protection.21

dvojka

In a crash test conducted by the National Highway Traffic Safety Administration, the Jetta received three out of five stars for both driver and passenger protection in a 56 km/h (35 mph) frontal crash test. The Highway Loss Data Institute (part of the Insurance Institute for Highway Safety) found the injury and collision losses for the Jetta to be among the best of the small 4-door sedan category.34 It was topped only by the Golf.

U svoje pero dobra su bila.

4. mickey993
    jedno je 84', ne verujem da bi se dobro provela dvojka u sudaru sa pasatom 2014. godište.

Ozbiljno?

5. Jok. Ja sam uvek neozbiljan.

6. Inače nije toliko loše prošao koliko sam ispizdio maksimalno. Vezni lim, rub i plastična zaštita mu, branik komplet za zamjenu itd. podvukla se ova pod mene.
    Uglavnom ne znam koliko odštete, a prva mu je farba većinom i još je na jedno mjesto zakačen na parking, što se ne primjećuje puno, pa ću viđeti možda skroz spolja da se farba ili da je neko auto 10-15 godina mlađe ja bih mu onu blue matte metallic foliju možda, zavisi opet to od auta kome stoji...

7. pa ček, kojim te to kolima, da prostiš, opalila?

8. pa ček, kojim te to kolima, da prostiš, opalila?

S obzirom da je Crna Gora u pitanju, najverovatnije je neki Golf u pitanju xD

9. Ili golf ili pasat ili ako su bogati onda neki premijum

10. Doduše za mene nije bitno to, bitno je što je registrovanim autom xD
    A i da nije isto bi meni bilo, no je to opet bitno za nju jbg.

11. hahah sivik jebeni ti odvalio četvrtinu auta jebenti dan ismija se

12. ako bog zaista postoji, sad ce mi podariti auto :D

13. E druže moj i metak mali pa može ubit...
    Ja sam bolje proša, bar me nijesu šlepali kući. Samo što se vrata gepeka nijesu zatvarala, jaki amortizeri xD

14. Makaronac sam u menzi 2 xxaxaxaxaa

15. Jebiga, ružno vrijeme i tvoja i njena ofanzivna vožnja i mora doći do saobraćajne nezgode.

16. Stručnjak za vještačenja iz fotelje.

17. Nemoj sad da sereš, svi znaju da voziš ko debil

18. Da druže, šteta što ne vozimo ka i ti za svaki slučaj 30, jer može da se odroni kamen. A i put je širine samo 3 metra i zna biti divljači.
    Priča ti je niđe veze, poz.

19. Ne znam evo, ja uvek polako ali sigurno...