Automobilizam

1. preporka za auto aaaaaa

2. al najjače je što po gtdu svi vozimo 30 jedino je on faca i dere 100 xD

3. kolka kubikaza vuce uzmedj

4. Al eto, desi se tako nezgoda, tu i tamo, to je normalno, al nije normalno kad se vozi po pravilima :D

5. Druže, meni je auto parkirano bilo kad je ulećela u mene.

6. Stvarno GTD, ti si izgleda Šumaher, a mi ostali izgleda po tebi furamo bicikl sa pomoćnim točkićima.

EDIT: Bez obzira na parkiran auto i dalje stoji ovo što sam napisao jer su ti često postovi u tom fazonu.

7. Na kraju će biti i da je spala sa balkona autom. Klasična Crna Gora, žena vazda kriva. Gori ste od muslimančina kozojebnih.

8. ja najvise sto sam isao je 320

9. I po pravilima je ok voziti, drugo je ne poštovati neko ograničenje uz koje su se Turci provlačili u balkanske ratove.

10. želja mi je da idem 40000 na sat

11. Desi se, mene je jedna opičila kad se isparkiravala, ne bi ni bilo strašno ništa, nego je kuku imala pa mi malo sjebala branik. Jedino što je strašno da neki 30 godina ima vozačku i da ne ume da oceni udaljenost drugog, parkiranog, auta.

http://i.imgur.com/RTjYIeu.jpg

bil' ga neko ovde do stotke spičio.

12. I nijesam htio da napišem to da sam bio parkiran na početak da ne bi ispalo da je kriva što je žena, a ne noob, ali pošto tražiš pravdu i postovi su ti "GTD vozi 200" eto da napišem.

13. Jedno je kad te zakače na parking, a drugo kad neko u kršu sa slikovima "izgubi kontrolu" i razvali auto i tebi i sebi.

14. Bilo muško ili žensko, to što naliješ gume ili Nankang kupiš poslije onih kojima je armatura ispala ne znači da ti je auto ko boca što kažu.
    Kad sam čuo klizanje i udarac odma mi je jasno bilo.

15. bil' ga neko ovde do stotke spičio.

Pa i ne bih baš Miki, zato što put ovako na fotografiji deluje jako loše.

16. Nek te žena onda vozi sredinom, Gonzo xD

17. Ma jok bre, ja ću pešice. Što je sigurno, sigurno je :)

18. Pa i ne bih baš Miki, zato što put ovako na fotografiji deluje jako loše.

Dobrodošao na puteve kninskog okruga poyy

edit: nije sigurno baš da ideš pjehe onuda, oće poskok dujede

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.