Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
:D
Luxe, S vrijedi svaku paru preko, sta je 20k dodati za auto od 200 npr.
Ozb brate. Bilo koji aspekt navedi i reci cu ti koji je bolji auto za te pare. A astra je kao svaba...isto kao staropramen cesko pivo xd mozda je staropramen pre tuborga eto
Ali vi koji ste sirotinja ne kontate, ali bitno je da tripujete neke predrasude.
Svaka roba ima svoju mušteriju, nubare jedne. Genesis cilja kupce koji bi hteli nešto što nudi S klasa a nemaju kinte ili neće da daju 20k više.
Možda od ova četiri, Polo je najbolji ako sve saberemo?
Sa troje vrata bi se gledalo. Ovo Škoda i nema tu verziju :O
Genesis=2x leskus/3
Ako nisi razumeo genesis je dve trecine leksusa koji je pokusao isto tako da napravi luksuzno vozilo koje ce prejebati mecku. Pokusao je kljucna rec.
S tim sto je tojota izmislila automobile za hjundaija pa je i leksus pojam za genesis
Genesis cilja sirotinju koja zudi da ne bude sirotinja ili u prevodu da se jebu a da im ne udje
ps, moram pitati tebe kao jednog od vecih strucnjaka na ovoj temi, šta misliš o hijundaiju i30, uzimajući u obzir moj personaliti kao i nubizam u svetu automobila?
Konkretno, ovaj model
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8764861/hyundai-i30-kupljen-srbvlasnik
Makarone ako usteda nije glavni motiv(skoda) ja bih birao izmedju pola i fokusa
Polo je bolji ako je benzin u pitanju
Idi, ps, reci mi sve. Opet vi to gledate iz ugla averedž naloženog evropskog mušterije, sreća za te proizvođače da Azija ima 4.5 milijarde stanovnika, koji imaju drugačije navike-preference-kupovnu moć.
Nebitno, opet iz važeg ugla srkijevstva tako je ko što ti kažeš, sa stanovišta kapitalizma cilj je ostvariti profit u tom segmentu tržišta, a ima prostora, nema emocija tu i to je to.
hvala ps prijatelju na savjetu o/
Odlično auto Š.
Edit: Pseto je
jel ima radio ili moram da kupujem mp3?
Somaro moj brat od tetke je kupio i30 nov 2008-e i utisci su da je motor trom, zavrsna obrada nula(on je pizdeo sto je u mom fokusu sve muski a u i30 kruto ko da ce sa se raspadne), dobro je sto ima lanac a ne zupcasti(to je otprilike to sto se tice dobrih strana)
Ima.
Motor je bucan, zadnje nebo nisko a gepek mali eto ovako od onoga sto mozes da skapiras. Osim toga obrtni momenat kurcina za auto od 110-115 konja
Pa on neka promeni fokus gledanja ;)
xDDD