Automobilizam

1. GTD
    Ali vi koji ste sirotinja ne kontate, ali bitno je da tripujete neke predrasude

Ovo ladno kazes Luksu koji je svetski covek, a pogotovo sto nije sirotinja (verovatno).
    Najveca su sirotinja ti sto tripuju prestiz, marku, nemac je nemac a voze golfa starog 10 leta.

2. Zapravo genezis i slična kola najviše uzimaju firme kojima treba toliki auto, a da ipak košta manje.

Kao recimo neke 90' - 91' petrohemija što je kupila 2-3 senatora 4.0 irmšer, valjda je bila neka cifra od 100 000 maraka po komadu.

E sad, za genšera w140 je trebalo valjda trebalo dati oko 130 000 maraka za ekvivalentan model po snazi i opremi.

3. Pa čekaj, boh kaže da je super auto, a ti da je govno, a meni ste vi ko polumesec i zvezda na turskoj zastavi jbg. Nemojte me terati da pitam GTD-a za mišljenje pls.

4. Šomi ako imaš 6 k da kupiš auto svet je tvoj jbg
    Naćemo nešto. Iako bi tebe i twoje potrebe služio ovaj I30

5. šomi za te pare pasata šesticu karavan možeš da uzmeš
    čuo sam da voliš karavane :D i

6. Pa nemam, ali kontam da ću tamo do jula kada planiram uzimati nešto, pogoditi dva tiketa evrolige od 14 igrača.

7. Eto tad se javi. Tad će ovaj i30 biti 4 k

8. Neću više i30, čuješ da pseto kaže da je bučan ok.

9. Ima da kupim opel astru nekaravan i da menjam svaki dan, boli me kurac.

10. Lukse samo nek oni prodaju po aziji, i ja kada budem setao u grupi od 30 ljudi sa fotoaparatomoko vrata i pratio zuti kisobran kao kinez/koreac i ja cu kupiti genezisa.

Znaci "isto a manje para" ne postoji jbg, veliki si decko. Postoji slicno a slicno nije isto... Ajde ako cemo da se udubljujemo u pricu, vidi kolika je tezina genesisa a koliko s klase? Za pocetak.

11. Kosovski baron nubara.

12. Pseto objašnjava.
    Ovo auto uzima dojučerašnja sirotinja, koja je došla do para i želi što veće auto za što manje para.

Dosta slična priča kao sa "Tigar ti je danas Mišelin".

13. Tigar ti je danas Mišelin.

14. Znaci "isto a manje para" ne postoji

I katanac.

15. Somaro evo moj burazer ce ti prodati i30 na leto planira da menja. 1,6 sa plinom pravim fabrickim, prvi vlasnik, sevrisna knjiga, oko 180k presao

16. Šomi, vidi i Bulgati Vejdoma

17. Pa odes i kupis vox tv sta, sve ima isto kao sony samo je jeftiniji

18. s obzirom koliko si ga nagrdio ps, moja ponuda je 1100e.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.