Automobilizam

1. I oprema nije + samo, vrijedi ona bez zajebancije tj. ja je bar cijenim dosta kad se sjetim da auto kupujem.

2. Gačani poslije Crnogoraca najjače piju i pjevaju ubjedljivo sig 1/1

3. jel računaš u opremu vunderbaum?

Ti garant kad prodaješ auto zaračunaš koliko si goriva sipao u njega. Zato golfa cijeniš 17000

4. Napraviću vizir veliki na koji ću napisati ГАЦКО.

5. Nisam Gačanin, jebali te Gačani :D

6. Ne nubuj druže, Golf se ne prodaje jbg.

7. prodao bi ti njega da nije truo

8. Nisam Gačanin, jebali te Gačani :D

Šteta

9. Nije to Opel brate moj. Njemac je to jbg.

10. https://www.youtube.com/watch?v=gjlmDt0Np-M

Evo i na bmw se desi da se usere nešto.

Vredi oprema, ali kažem, nije primarno kada gledam auto. Gledam stanje auta, koliko je prešao, šta treba da se ulaže. Ja jesam presretan što smo uzeli ovog pežoa da je u fulu i da kucnem u drvo i motor je odličan. Ali takvih sam se kršina nagledao zadnje 2 nedelje (fazon a4 b5 za generalnu zreo, mečke sa užas limarijom itd) da ono, više cenim da je dobar motor, da me ne ostavi negde ili da mi ne izbije 500 evra iz džepa.

11. A dobro, važnije je, ali ja nekako kad tražim auto obavezno označim kožu barem jbg.

12. Bar ovde kod nas sam video premalo vw-a sa kožnim sedištima i nekom jačom opremom. Gledali smo vw boru jednog, klotara kao džeta od pre 25 godina.

13. mada sam ja fan alkantare

14. alkantara najbolja sig

15. Treba tražiti jbg. Pasat mi je bio kožni, imao isto xenon, 2din multimediju sve grijače siceva itd. Ali jebeni mahagoni unutra, o jadu sam se zabavio dok sam to sredio. Onda Golf ovaj sad isto i ostala auta mi generalno, jer sam slab na to jbg.

16. More li da se pretice bezbedno ako ti nema auto 700 konja?

17. Makaronac defka ce ti biti odabrana ne sekiraj se

18. GTD
    Nije to Opel brate moj. Njemac je to jbg.

Sad videh ovo, pa jebo te sunce, čiji je opel po tebi?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.