Automobilizam

1. General motors drži Opel.

2. opel je valjda iz crnu goru

3. Oni su deo GM grupacije, a zvaničan naziv firme je 'Adam Opel AG' sa sedištem u Riselshajmu. Ne pravi njima GM kola. Oni doduše dele platforme i motore razvijene od strane neke od firmi koje su u njihovoj grupaciji ili kupe sa strane xd.

4. Ma nije, drži Đuuuuuro sa Cetinja, gtd mu pašenog

5. E ako je tako, gtd pitaj đuru 'leba ti, jel može da se nađe neko mesto za elektroničara u opelu, ja bih bio zahvalan.

6. Njemci bolja auta od Opela prave poz

7. OPEL POSTOJI DA NE BI FORD BIO NAJGRĐE AUTO HA HA

8. A baš bi se bunio da imaš neku insigniju u fulu xd.

9. možda nisu najbolji, ali nemci imaju par dobrih marki auta, evo neka od njih: mercedes, audi, volkswagen, bmw, porsche itd

10. garant je i bugati govno jer je francuz
    to je taj nivo razmišljanja

11. bugatija sklapaju švabe inače xD

12. Molsheim zvuči njemačko al je u Francuskoj.

13. Ma iz svake zemlje koja proizvodi kola, ima dobrih auta, a jbg ima i loših.

O francuza, ova 406-ica me iznenadila, 407 i 607 su mi neka tiha patnja i želja u budućnosti. C4 kupe mi je do jaja i onaj C5 noviji. Od renoa mi je dobra laguna 3 u sedan ili kupe verziji. Manje više im ne fali ništa, mada su malo osetljiviji na lošije gorivo i održavanje (opet, čini mi se da je tako kod svih novijih kola).

Skačeš Skočko na 1.5 dci, a jbg činjenica je da su imali problema oni sa delfi pumpama. Sa bošovim su ok već bile.

Isto tako je bilo i serija tdi-ja sa problematičnim diznama (valjda simensove bile ne mogu da se setim).

14. Ali je činjenica da je 1.5 jedan odličan motor.

A i reno 1.6 u formuli 1 je odličan :P

A i drkam ja gtda jer se pali ko debil, jbt, ko da je u kafani a ne na forumu.

15. Opet zavisi koji, ja sam vozio klija trojku 1.5 dci u auto školi, dođem na polaganje, da startujem auto, on krene da pišti i da mi izbacuje poruku 'injection fault'. A u kurac rek'o i auto i sve. Morali da odlažemo polaganje. A auto je imao fazon 120k km na satu. Normalno, autoškolske vožnje xd.

Onaj 1.5 dci od 110 ks ne znam kakav je, ali mi deluje fino ona laguna 3 sa tim motorom. 2.0 dci je dobar, ima ga teča u laguni 2 restajling, ne žali se.

Edt: http://www.autoevolution.com/news/facebook-ceo-mark-zuckerberg-drives-an-acura-tsx-25276.html

eee iz akorda u golfa ccc

16. Ma Ješa svira kurcu, ko zna kakav vozni park ima, a ovde kao vozi golfa. Jebo ga golf.

17. Opet zavisi koji, ja sam vozio klija trojku 1.5 dci u auto školi, dođem na polaganje, da startujem auto, on krene da pišti i da mi izbacuje poruku 'injection fault'. A u kurac rek'o i auto i sve. Morali da odlažemo polaganje. A auto je imao fazon 120k km na satu.

na izdisaju je bila pumpa visokog pritiska, ostavili su ga bez goriva vise puta, nema to veze sa 120 000 km, mozes da ga ojadis i na 2000 km.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.