Automobilizam

1. Starim autima cijena je skroz pala opravdano i jebe mi se nekom džabe da ga dam, ljeba ne jede i biće top xD

2. Samo da podelim radost sto se polako odustaje od daunsajzinga
    V12 FTW

3. Sta to obicnom coveku vredi kad je registracija za sve preko 2 litra dve-tri prosecne plate

4. Nema veze, odustaje se od pogresnog puta kojim je auto industrija krenula. :)
    Mozda nekom od nas nekad bude i znacilo..

5. Menja se zakon za registraciju. Vec dve godine ali menja se.

6. Odlaže se malo rad na Golfa. Zbog registracije i da bi bio još veća apoteka sad se syncro radi, tj. dizelčina 1.6 napolje, unutra 1.8 66kw koji je fabrički išao.
    Kad je bal nek je bal xD

7. неваља није голф

8. Žuta dvojka <3
    Inače poštanska (da se ne zajebe neko da je US), imala je ovakve pojaseve, knee bar kao američki, samo bez konzole, a na novi tip je kod ručice mjenjača jedini dio opreme - pepeljara.

Sycro benzinac je. Ču dvojka benzin xaxa otkad nijesam čuo.

9. Ok je i ovo Baronovo auto.

10. Dobro je ovo skroz.. Ja sam mislio u retrovizore oem ka što su neke američke Džete imale, a imale su još i spuštanje desnog kad se uvači u rikverc.

11. Ovo okrenes na gore pa kao da zoves betmena

12. Misljenje o Citroenu C4 prosle generacije, sta uzeti, dizela ili benzinca

13. A je l ima plivajuci i te skupe zajebancije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.